HENNLICH nově dodává komplexní jednoúčelová mazací pracoviště

Datum 16.01.2023

Divize CEMA-TECH společnosti HENNLICH začala dodávat jednoúčelová pracoviště pro dávkování a nanášení maziv a dalších médií. Tato pracoviště se využívají především v automobilovém a „assembly“ průmyslu, kde dochází ke kompletaci rozličných sestav a podsestav z více dílů. Při této kompletaci je třeba na přesně daná místa vybraných komponentů nanést přesné dávky maziva. Foto: Hennlich

Komplexní jednoúčelová pracoviště pro dávkování a nanášení maziv a dalších médií začala nově dodávat strojírenská společnost HENNLICH. Návrhy a dodávky jednoúčelových pracovišť zajišťuje divize CEMA-TECH, která se již téměř 30 let zabývá dodávkami systémů centrálního mazání a jejich komponentů. 

Milan Dvořák, vedoucí divize CEMA-TECH: „Rostoucí zájem o jednoúčelové mazací pracoviště v průmyslových podnicích nás vedl k rozhodnutí přenést naše dlouholeté zkušenosti s mazacími systémy a rozšířit portfolio našich produktů. Navrhování pracovišť zajišťujeme kompletně interními projektanty a techniky.“

Veškerá konstrukce a návrhy výkresů jednotlivých pracovišť vznikají ve 3D prostředí. „Mazací pracoviště vytváříme na klíč ve velmi úzké spolupráci se zákazníky. Kontinuálně s nimi komunikujeme tak, aby pracoviště odpovídaly přesně požadavkům zákazníků,“ doplnil Milan Dvořák.

Jednoúčelová mazací pracoviště se využívají především v automobilovém a „assembly“ průmyslu, kde dochází ke kompletaci rozličných sestav a podsestav z více dílů. Při této kompletaci je třeba na přesně daná místa vybraných komponentů nanést přesné dávky maziva. „Tato pracoviště mohou mít různý stupeň automatizace. Mazivo tak může být nanášeno manuálně, poloautomaticky či zcela automaticky,“ uvedl Milan Dvořák.

Divize CEMA-TECH firmy HENNLICH je tradiční komplexní dodavatel mazacích systémů, dávkovacích systémů a systémů nanášení maziv na plochy. 

Martin Jonáš

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář