Partner pro IO-Link projekty osloví jak nováčky v oblasti digitalizace, tak i zkušené hráče

Datum 23.01.2023

Foto: Murrelektronik

Integrace inteligentních zařízení do instalačních konceptů je pro mnohé firmy výzvou. Na ni reaguje společnost Murrelektronik svým univerzálním IO-Link systémem, který tuto integraci usnadňuje. Jejich “dream team” IO-Link masterů, rozbočovačů a analogových převodníků je nyní o krok dál. Přístup k datům a jejich vyhodnocování je díky nim obzvláště snadný, protože vytvářejí transparentnost od úrovně zařízení až po cloud. Zároveň je tento tým těžko překonatelný z hlediska flexibility, použitelnosti a výkonu. Je ideální pro ty, kteří do digitalizace teprve vstupují, a zároveň představuje koncept IIoT, který je konceptem budoucnosti. Je vždy přesně tím, co potřebujete.

SEZNAMME SE – Poznejme snadno jeden druhého

IO-Link je ideální systém pro rychlou a snadnou integraci všech typů signálů. Analogové, digitální I/O nebo IO-Link? Od různých výrobců? Na tom nezáleží – stačí se připojit a začít!  

Vytváření spojení, pokud možno decentralizovaných a bez rozvaděčů, bylo vždy naší vášní. Z tohoto důvodu poskytujeme vše, co potřebujete pro nové stroje i pro modernizace, abyste mohli propojit řídicí jednotku s úrovní zařízení pomocí IO-Link a v případě potřeby ji digitalizovat prostřednictvím přímého připojení ke cloudu. 

Univerzální systém

Od masterů, rozbočovačů, převodníků a zařízení až po technologii připojení – vše funguje společně a je optimalizováno pro danou aplikaci:

  • Předkonfigurovaná zařízení zajišťují co nejrychlejší a nejjednodušší spuštění bez nutnosti importovat IODD nebo používat konfigurační nástroj.
  • Režim automatické konfigurace automaticky zjistí, zda byl připojen vstup nebo výstup, aby bylo možné okamžitě číst nebo zapisovat procesní data.
  • Funkce IODD na desce (PROFINET) výrazně zjednodušuje konfiguraci řídicí jednotky. Konfigurace se v řídicím programu zobrazují v prostém textu, takže časově náročné čtení návodů je minulostí.

Přechodem na IO-Link získáte kratší dobu uvedení do provozu, nižší náklady, vyšší produktivitu a zjednodušené možnosti servisu/údržby.

DOBRÉ VZTAHY – Vycházíme s každým

Standardizované procesy pomáhají při zvládání rostoucí složitosti ve světě výroby a rychle reagovat na měnící se potřeby zákazníků. Dělají ale ještě něco… Jsou základem digitální transformace. Přehodnocení procesů vývoje, plánování, instalace a výroby na digitálních platformách by bylo bez standardizace nemyslitelné.

Naše nové moduly Pro-Master jsou dokonalým nástrojem pro standardizaci koncepcí strojů. Jsou to “dohazovači”, kteří propojují vše se vším, všude a v každém jazyce.

Jeden modul na všechno

  • Osm multifunkčních portů umožňuje připojení všech typů signálů a zároveň dodává připojeným zařízením až 4 A na port.
  • Tři sběrnicové protokoly a celosvětová schválení zajišťují, že systém lze nastavit stejným způsobem – bez ohledu na to, kde bude nakonec instalován.
  • Integrované rozhraní SMI (Standardized Master Interface) umožňuje přístup k datům prostřednictvím protokolů IIoT, jako jsou OPC UA, JSON REST API a MQTT. Pro standardizovanou konfiguraci – nezávisle na sběrnici a systému!

Zvyšte svůj ekonomický úspěch pomocí standardizace! Bez digitalizace není budoucnost a bez standardizace není digitalizace.

V SEDMÉM NEBI – Přímá cesta na cloud a zpět

Moderní koncepce automatizace a technologie jsou bez digitalizace nemyslitelné. Efektivnější a agilnější procesy, vyšší dostupnost strojů, nové obchodní modely a trvalý přístup k datům (pro identifikaci, diagnostiku a konfiguraci) vyžadují transparentní komunikaci od nejnižší úrovně zařízení až po nejnovější generaci mobilních a cloudových aplikací. Spolehněte se na společnost Murrelektronik, která vám maximálně usnadní komunikaci mezi koncovými body signálu v propojených pracovních postupech.

MVK Pro a Impact67 Pro jsou skutečnými dříči, pokud jde o digitalizaci strojů a zařízení a správu stále většího množství dat ve stále kratším čase.

Ideální pro IIoT

  • Hlavní moduly mají integrované senzory, které průběžně poskytují údaje o stavu kanálu. Tato funkce je velmi cenná pro aplikace monitorování stavu i prediktivní údržby.
  • Rozhraní SMI (Standardized Master Interface) poskytuje řadu možností přístupu k datům. Konfigurace lze nastavit prostřednictvím webového serveru, nástrojů, serveru OPC UA, JSON REST API a MQTT. Vizualizace dat je možná ihned po instalaci prostřednictvím webového serveru a rozhraní JSON REST API.

Zabezpečte svůj systém do budoucnosti! Vytvářejte různé koncepce digitalizace a zároveň dosahujte ekonomických úspěchů s IO-Link a našimi moduly Pro-Master.

Murrelektronik

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář