RUNPOTEC GF3, protahovací pero s digitálním počítadlem

Datum 28.02.2023

Snadný přístup k peru povolením jednoho šroubku. Foto: EST

RUNPOTEC uvedl na trh unikátní novinku, která nahrazuje protahovací pero ze skelného vlákna POWER REX a díky integrovanému digitálnímu počítadlu nyní GF3 převyšuje jeho užitnou hodnotu. 

Protahovací pero GF3 ze skelného vlákna o průměru 3 mm s digitálním počítadlem odvíjení dodáváme v délkách 20, 30 a 50 metrů. Pero je uloženo v odolném robustním pouzdru s ergonomickým držadlem a protiskluznou vrstvou. Pero je tak chráněno proti stříkající vodě a prachu. Oproti původnímu protahovacímu peru POWER REX má GF3 vylepšenou vodicí špičku s protáčením a ochranou proti zlomení, automatickou ochranu proti zatažení pera do pouzdra a vylepšený box s příslušenstvím (18 ks). 

Praktický úložný box na příslušenství. Foto: EST

K protahovacímu peru je velmi snadný přístup, a to povolením jednoho šroubku na zadní straně pouzdra. Pouzdro je navíc navrženo tak, aby se vám protahovací pero při servisním zásahu nerozmotalo.

Digitální počítadlo najde uplatnění v mnoha situacích. Například ke zjištění, kolik metrů kabelu bude potřeba k protažení chráničkou nebo v jaké vzdálenosti je překážka, která zabraňuje průchodu kabelu. Své uplatnění najde i mimo elektroinstalaci – díky GF3 mohou instalatéři najít přesné místo, kde je ucpaný odpad. Už žádné čárky fixou na protahovacím peru! 

K peru GF3 získáte bohaté příslušenství. Foto: EST

Nejmenší měrnou jednotkou počítadla je 1 cm a funguje oběma směry (přičítá nebo odčítá délku). Praktickou funkcí je možnost průběžného vynulování počítadla. Počítání lze nastavit v metrech nebo stopách. Životnost baterie počítadla při běžném použití je až 3 roky.

Kromě varianty GF3 s digitálním počítadlem je k dispozici i varianta bez počítadla, rovněž v délkách 20, 30 a 50 metrů.

Protahovací pero GF3 je skvělým doplňkem k inspekční kameře RUNPOTEC RC2 pro inspekci trubek o průměru 20 až 50 mm a délky až 50 m, odpadních trubek, podlahových kanálů, dutých stěn, visutých stropů nebo ventilačních šachet. Více informací viz produktový leták.

RUNPOTEC nabízí mnohem víc 

V sortimentu RUNPOTEC najdete široký výběr produktů pro odvíjení, protahování a tažení kabelů. Vše můžete pohodlně zakoupit v našem e-shopu EST, případně ve velkoobchodech elektro.

Produktový leták GF3 si můžete stáhnout ZDE.

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář