Nová řada vnitřních jednotek Panasonic VRF Mini MY3 s vylepšenou technologií nanoe X

Datum 06.03.2023

Společnost Panasonic Heating & Cooling Solutions představila novou kazetu VRF Mini MY3. Tenká kazeta je k dispozici v šesti verzích v rozmezí 1,5–5,6 kW a s integrovaným výkonnějším nanoe™ X Mark 3. VRF Mini MY3 je tak ideální pro zlepšení ovzduší v řadě komerčních prostorů, jakými jsou kanceláře, veterinární kliniky, restaurace, supermarkety apod.

Produktová novinka VRF Mini MY3 je první vnitřní jednotkou Panasonic s integrovaným vylepšeným generátorem nanoe™ X Mark 3, který je bezúdržbovým doplňkem jednotky. Generátor nanoe produkuje 48 bilionů hydroxylových radikálů za sekundu, což je stokrát více než původní verze nanoe. V přírodě se vyskytující hydroxylové radikály mají schopnost inhibovat pět typů znečišťujících látek (včetně virů a bakterií), čistit a odstraňovat zápach. Studie dokonce prokázaly, že generátor nanoe™ X dokáže inhibovat až 98,81 % virů na prostoru 139 m³. Dosah technologie nanoe™ X není omezen pouze na vzduch samotný, ale v interiérech působí i na tvrdé povrchy nebo měkký nábytek. Vnitřní prostředí budov tak může být čistším a příjemnějším místem k pobytu 24 hodin denně sedm dní v týdnu. V okamžiku, kdy kazeta nechladí nebo nesuší, aktivuje se vnitřní sušení a čištění pomocí technologie nanoeTM X k potlačení růstu plísní uvnitř jednotky.

Díky plochému kompaktnímu a stylovému designu zapadne kazeta VRF Mini MY3 elegantně do jakéhokoli interiéru. Vyžaduje hloubku stropu pouhých 250 mm a výška viditelného panelu je jen 30 mm. Pro maximální pohodlí má kazeta individuální, přizpůsobitelné ovládání klapek se čtyřmi motory – jeden pro každou klapku. Zajišťuje tak dokonalou distribuci vzduchu bez přímého proudění, což snižuje pocit studeného průvanu. Pro snížení hlučnosti a zvýšení účinnosti byly také vylepšeny čerpadlo kondenzátu a plovákový spínač.

Pro jednoduchou a bezproblémovou instalaci i ovládání mají jednotky různé možnosti připojení. To zahrnuje centralizovaný inteligentní ovladač, Panasonic CONEX, Panasonic AC Smart Cloud a AC Service Cloud a VRF Smart Connectivity+.

V případě zájmu o doplňující informace navštivte www.aircon.panasonic.eu.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář