Osm způsobů jak digitalizace pomocí lokalizace zlepšuje efektivitu v kabelovnách

Datum 15.03.2023

Sewio, výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) pro digitalizaci pohybu uvnitř hal, dnes zveřejnil infografiku shrnující aplikace přesné lokalizace, které přinášejí nejvyšší míru úspory a návratnosti v odvětví výroby kabeláže. 

Kabelovny operují s velkými objemy kovů vysokých cen, a proto každý sebemenší způsob, jak zlepšit jejich provoz a zvýšit efektivitu, vede k obrovským úsporám. Nová infografika, kterou vypracovala společnost Sewio, vychází z reálných dat z desítek projektů digitalizace a odhalila, že jedním z nejefektivnějších způsobů, jak toho dosáhnout, je využití přesné lokalizace. Každý případ použití lokalizačního systému je podpořen skutečným výsledkem, který přinesl po jeho zavedení.  

Osm aplikací lokalizace v reálném čase v kabelovnách: 

  • Optimalizace spotřeby materiálu 
  • Vyhledávání a navigace k cívkám
  • Zvýšená bezpečnost obsluhy
  • Kontrola zásob v reálném čase 
  • Optimalizace provozu a využití skladu 
  • Rozhodování o procesech na základě dat v reálném čase 
  • Zlepšení OEE manipulační techniky 
  • Sledování toku zboží jak uvnitř výrobního areálu (UWB) tak i na globální úrovni (SigFox)

“Jsme nadšeni z toho, jak lokalizační systémy v reálném čase mění odvětví kabeláže,” řekl Milan Šimek, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Sewio. “S tím, jak se odvětví stále více řídí daty v reálném čase, hledají společnosti způsoby, jak získat konkurenční výhodu, a sledování polohy v interiéru na bázi RTLS se ukazuje jako účinný nástroj, jak toho dosáhnout.”

Infografiku si můžete prohlédnout na adrese: https://www.sewio.net/infographics-top-8-ways-the-cabling-industry-benefits-from-uwb-rtls/ 


O společnosti Sewio Networks
Sewio Networks je výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) určenému pro digitalizaci pohybu uvnitř hal který pomáhá firmám v oblasti výroby, intralogistiky, distribuce a skladování. Systém je založený na širokopásmové technologii UWB a je dodáván společně se softwarem pro management a vizualizaci sledovaných objektů.
Partnerům a zákazníkům poskytuje přesné, spolehlivé a plně škálovatelné IoT řešení pro sledování objektů a jeho využití k získání procesní vizibility, zlepšování efektivity výroby, zjednodušení toků materiálu a zvyšování bezpečnosti. Sewio technologie je implementována zákazníkům prostřednictvím partnerské sítě čítající 80+ partnerů ve 30 zemích světa. Sewio bylo založeno v roce 2014 v Brně, dnes s pobočkami v USA, Německu a Velké Británii. Sewio má 30 zaměstnanců a zákazníky ve 45 zemích. Mezi zákazníky patří: Volkswagen, Toyota, Budweiser Budvar, TPCA, Škoda, ENEL
Všechny zde uvedené názvy produktů a společností jsou ochranné známky příslušných vlastníků.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář