RUNPOTEC Runpo 5: dokonalý parťák na protahování kabelů

Datum 06.06.2023

Foto: EST

Protahování kabelů může být někdy zdlouhavým a komplikovaným procesem, který vyžaduje trpělivost. S protahovacím perem Runpo 5 se tento úkol stane mnohem snazším a efektivnějším. 

Runpo 5 v délkách 20 a 30 m je určeno pro protahování kabelů v trubkách o průměru 16 až 50 mm. Je skvělým a kompaktním pomocníkem pro všechny profesionály, pro které je protahování kabelů na denním pořádku. 

Nepotřebujete žádné lepidlo! Foto: EST

Klíčovými vlastnostmi Runpo 5 je jeho patentovaná otočná špička RunpoGleiter© a trojité kroucené pero Ø5,3 mm, které zajišťuje až o 50 % nižší třecí odpor. Pero je velmi odolné zatížení v tahu (až 270 kg) a také velmi odolné proti zlomení i při malém poloměru ohybu. Odpadají tedy případné opravy nebo lepení jako u klasických per ze skelného vlákna. Pokud by přeci jen došlo k nehodě, Runpo 5 má otáčivou špičku i na druhém konci pera, takže můžete bez problému pokračovat v práci. Samozřejmostí je možnost dokoupení náhradního pera a jeho snadné výměny.

Extrémní odolnost proti zlomení. Foto: EST

Protahovací pero je uloženo v praktickém odolném pouzdru s ergonomickou rukojetí pro snadné odvíjení a navíjení pera. Pero je tedy bezpečně uloženo a chráněno proti poškození nebo rozmotání. Runpo 5 můžete uložit do systémového kufru spolu s dalšími nástroji Runpotec.

Patentovaná otáčivá špička RunpoGleiter©. Foto: EST

Pokud hledáte spolehlivý a výkonný nástroj pro práci s kabely, Runpo 5 je jasnou volbou. Zakoupit ho můžete samostatně, nebo ve výhodných sadách. K efektivnější práci doporučujeme dokoupit také další příslušenství, jako jsou protahovací kabelové punčošky či lubrikanty.

Více informací najdete na stránkách www.runpotec.cz nebo na našem e-shopu www.est-praha.cz

Až o 50 % nižší třecí odpor. Foto: EST

Výhradní zastoupení značky RUNPOTEC v ČR

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Michal Dusil

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář