Celostátní turné Schracku mělo v Ostravě velký úspěch

Datum 29.04.2016

Na včerejší informační dny Schracku v Ostravě, které se nesly ve stylu Holandska, přišlo přes 180 účastníků. Turné současně připomíná  25 let fungování firmy na českém trhu, za toto období se v České republice stala významným hráčem v oblasti elektrotechniky s obratem přes 750 milionu korun ročně a s 90 zaměstnanci v pobočkách po celé republice.

Na úvod vystoupil Ing. Zbyněk Petrovský z Brna, který posluchače seznámil s elektrotechnikou z pohledu bezpečnosti budov, kde se mimo jiné také probíraly normy, platná legislativa a příčiny požárů, při kterých u nás ročně zemře zhruba 140 lidí a skoro polovina z 20 až 22 tisíců požárů ročně je způsobená technickou závadou. Objasnil také řešení únikových cest, jaké jsou požadavky na rozváděče, kabely atd.

Další téma byl nový modulární záložní zdroj UPS Schrack Avara, jeho představení, zdůraznění jeho výhod a praktičnost technického řešení oproti klasickým skříňovým zdrojům. Všechny UPS, kterých Schrack nabízí 25 typů, tedy tolik kolik let působí na našem trhu, využívají díky vysokým nárokům na 100% bezpečnost napájení, tak náročná odvětví jako jsou např. poskytovatelé internetu, pojišťovny, banky, společnosti zabývající se zpracováním a přenosem dat a mnoho dalších společností. Dále byly zmíněny výhody UPS Avara se softstartem a možnost naddimenzovaní modulárních UPS o 2 moduly a více.

Bylo také představeno fungování softwarové podpory například Schrack Designu, který umožňuje řešit na míru vybavení rozváděčů, přípravu dokumentace a využívá k sestavení rozváděče jak komponenty Schracku, tak i komponenty cizích značek, v případě, že jsou známy přesné parametry.

Posledním bodem přednášek bylo představení doplněného e-shopu, který je spuštěn od roku 2012. Ing. Eliška Kačerová, která má turné Schracku v 9 městech u nás na starosti, zdůraznila také vlastnosti tohoto e-shopu pro rychlé a přehledné nakupování. Zákazník může třeba i v centrálním skladu ve Vídni vidět dostupnost jednotlivých produktů a zákazníky potěší i doprava zdarma.

Informační setkání oživila i módní přehlídka a výborný raut s holandskými specialitami, ale k vidění byly především úkázkové boxy s instalovanými produkty představující hlavní části sortimentu společnosti. Kdo neměl příležitost se zúčastnit tohoto velmi úpěšného setkání v Ostravě, má poslední letošní příležitost znova v Přerově příští čtvrtek 5.5.2016.

 

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář