Průmyslové horoskopy 2017

Datum 20.01.2017

Kozoroh

Operační paměť Kozoroha pracuje většinu času na 200 %, ačkoliv se jeho komunikační karta často tváří, že je v poruše. Není tomu tak. Kozoroh si jen rozmýšlí, co s vámi bude sdílet. Jeho silnou stránkou je plánování a vždy dostojí i závazkům napsaným ve smlouvě malým písmem. Ačkoliv se ve společnosti radši drží stranou, rozhodně si nesedí na vedení a jeho trefná poznámka často rozsekne gordický uzel. Rok 2017 pro něj bude hvězdný. Myslete i za roh, myslete jako Kozoroh!

vodnar

Vodnář

Vodnář funguje jako živoucí rozvaděč. Díky své společenské povaze je srdcem okolního společenství a shromažďuje, třídí a posílá dál informace, které se k němu dostanou. Je individualista, originální, nekonvenční a vynalézavý. Proto k nim patří spousta vědátorů, objevitelů a myslitelů. Vodnář prostě ví, kam zapojit kterou kabeláž. V roce 2017 se rozhodně neztratí. Buďte skvělí, buďte jako Vodnář!

Ryby

Ryby jsou speciálové. Mlčenlivá, vytrvalá SWAT jednotka moderního světa, která se dívá na svět rozšířenou realitou a vidí věci, o kterých ostatní nemají ani tušení. Jejich vrozené bezdrátové senzory vnímavost ještě umocňují a mozek se při vyhodnocování toho, co je opravdu důležité, ani v roce 2017 nezastaví. Ryba je prostě kámoš do nepohody. Buďte jako Ryba!

Beran

Beran je grafik průmyslového světa. Svojí kreativitou, životní energií a nadšením rozsvěcí výrobní haly stejně jako kanceláře či zdánlivě šedé plochy skladů. Povahou je idealista, rebel a bojovník. Pro to, čemu věří, je schopen udělat cokoliv. I v roce 2017 bude Beranova mysl jiskřit jako svářečka. Rozjeďte i vy svou grafickou kartu naplno, stejně jako Beran!

Býk

Býk je naše srdcovka, protože FOXON byl založen 1. 5. a řadí se tak mezi Býky.

Býkova výkonnost snadno strčí do kapsy všechny roboty (i ty, co pracují 24/7). Když se totiž nadchne pro nějakou myšlenku, nastartuje svůj vnitřní servomotor a bude tvrdě a neúnavně pracovat na jejím uskutečnění. Je vytrvalý a nějaký ten neúspěch ho na jeho cestě k cíli jen tak do opravy nepošle. Býk je zkrátka pracant k pohledání a ke svým úkolům se staví s velkou odpovědností. Kromě toho má skvělé organizační schopnosti. I v roce 2017 natočí víc motohodin než kdo jiný. Šlápněte do toho stejně jako Býk!

Blíženci

Blíženec pracuje jako výkonný operátorský panel. Jeho myšlenky a pocity se pohybují závratnou rychlostí a má bezbřehé komunikační schopnosti. Vyniká inteligencí, má velký rozhled a schopnost porozumět složitým problémům a vidí souvislosti tam, kde ostatní tápou. Jeho programovací počítač ale občas nahodí modrou smrt a z doktora Jekylla se může stát pan Hyde. Je to zkrátka člověk dvou tváří. V roce 2017 jeho inteligence opět zazáří. Buďte chytří, buďte jako Blíženec!

Rak

Rak má velmi vyvinuté senzory na citlivost a vnímavost. Chrání přístroje, které jsou s ním kompatibilní, a pečuje o ně s nejvyšší pozorností. Jeho mozek je většinou upgradován na nejvyšší level logického uvažování a analytického myšlení. I v roce 2017 mu jeho názory a postoje vynesou respekt a uznání. Rak je zkrátka parťák, na kterého se můžete spolehnout. Buďte jako Rak!

Lev

Lev je rozený CEO neboli big boss. Má totiž rád úspěch a o všem potřebuje mít přehled. Jeho funkce automatického osvětlení se snaží vnést trochu vnitřní energie všude tam, kde nálada klesla pod 50 lux. Jeho slabinou je ale přijímání kritiky, tam se Lvem (stejně jako se šéfem), raději opatrně. Rok 2017 pro něj bude rokem dosahování cílů a plněním si snů, které delší dobu odkládal. Splňte si je letos i vy, stejně jako Lev!

Panna

Panna je dokonalým, precizním nástrojem pro analýzu všeho druhu. Je obdařena nekonečnou trpělivostí, pečlivostí a logickým myšlením. Pokud potřebujete vytvořit perfektní tabulku v Excelu nebo roční graf, požádejte Pannu. Má sklon k perfekcionismu a k nedokonalostem se staví kriticky. Panna se i v roce 2017 bude snažit být nejlepší v tom, čemu se bude věnovat. Buďte jako Panna!

Váhy

Život Váhy je jako křivka vibrodiagnostiky u nového nebo perfektně opraveného dílu. Protože často hledá kompromisy mezi dvěma protichůdnými názory, je její křivka doslova vyvážená. Má smysl pro férovou hru a v každé činnosti usiluje o klid a rovnováhu. Také umí výborně urovnávat konflikty. I v roce 2017 bude pečlivě zvažovat pro a proti, než se rozhodne. Rozvažujte i vy jako Váhy!


Štír

Na prozkoumání obsahu nádrže s kapalinou Štírovy duše budete potřebovat opravdu hodně dlouhý měřák. Štír má nezlomnou vůli, silnou osobnost a je vytrvalý. Když se pro něco rozhodne, nevzdá se toho, ani kdyby měl čekat dlouho. Na první pohled působí Štír pasivně a nenápadně, ale skrývá v sobě dynamo, které dokáže vyprodukovat obrovské množství energie. V roce 2017 bude uplatňovat svou intuici, tak jí věřte, stejně jako Štír!

Střelec

Střelec je srdcem technik. Je aktivní, přímý, činorodý, nikdy nelže a je optimista. Má talent k opravování nefunkčních věcí a jeho dobrodružná duše se nemůže dočkat každé další cesty na montáž. Je to člověk na svém místě, který věří svým zásadám, vyniká statečností a optimistickým přístupem k životu. V roce 2017 si bude užívat pocit svobody, vždy když pojede vstříc novým dobrodružstvím. Užijte si ho stejně jako Střelec!

Autorem horoskopů je FOXON.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář