Komplexní pohled: Výroba obráběcích strojů

Datum 07.11.2017

Hospodárnost v centru pozornosti a dobrý pocit při volbě správné instalační koncepce.

Výroba obráběcích strojů je široké odvětví. Potřeby a přání zákazníků v otázkách decentralizované instalace jsou zde tak rozmanité, jako samotné stroje a zařízení. Ale samozřejmě je zde také společné pojítko: Vždy je žádána hospodárnost, nízké celkové náklady a větší konkurenceschopnost.
Dobré instalační koncepce propojují všechny body IO s řízením hospodárným způsobem. Pojem „hospodárnost“ přitom definuje každý trochu jinak: Aspektům, jako jsou náklady na materiál, časová náročnost instalace nebo úroveň funkcionality a technologie, jsou – v závislosti na firemní filozofii – přikládány různé priority.
Murrelektronik proto nenabízí pro jeden problém jen jedno řešení. Místo toho lze vybírat z celé řady instalačních konceptů. Kruhová topologie, zapojení do linie nebo topologie ve tvaru hvězdy – možné je ledacos a komponenty lze vzájemně kombinovat.
Užitek z toho mají elektro-konstruktéři v oboru výroby obráběcích strojů: Mohou pro svůj stroj vybrat koncepci, která splňuje jejich technické požadavky na 100% – a to i z hlediska hospodárnosti, která je pro ně také důležitá!

Kontakty najdete ZDE…

Kompetentní poradenský servis
Naši obchodní zástupci za Vámi rádi zajedou a rádi si Váš stroj prohlédnou. Společně pak identifikujeme možné výzvy a přijdeme s nápady a myšlenkami pro instalaci Vašeho stroje a zařízení. Dobrá analýza je přitom základem pro realizaci nejen technicky funkční, ale také takové instalační koncepce, která bude nejlépe vyhovovat Vaší filozofii a očekávání ohledně hospodárnosti

Murrelektronik
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář