Foxconn 4Tech přiveze na AMPER 2018 novinky měnící podobu českého průmyslu

Datum 19.03.2018

Foxconn 4Tech se stal poprvé partnerem letošního 26. ročníku největšího mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení ve střední Evropě. Odborný veletrh AMPER se koná v Brně od 20. do 23. 3. 2018.

  • Strojové vidění s technologií Deep Learning AI
  • Pokročilá automatizace demonstrovaná v robotické cele
  • Průmyslová IoT platforma s praktickou aplikací pro řízení energií ve firmách

Společnost Foxconn 4Tech vyvíjející a dodávající vlastní produkty, služby a řešení určené především pro průmyslové a výrobní firmy, ale i pro další obory na AMPERu představí řadu novinek z oblasti průmyslového internetu věcí, automatizace a služby pro chytré továrny.

„Návštěvníci veletrhu budou mít jako první možnost shlédnout naši novinku v podobě systému pro vizuální rozpoznání obrazu a videa ve spojení s umělou inteligencí. Řešení využívající strojové vidění, „hluboké učení“ a neuronové sítě nejen pro rozhodování a automatizované sledování kvality výrobků, bezpečnost a autonomní systémy v moderních továrnách a dalších odvětvích,“ uvedl Jiří Krátký, komerční ředitel společnosti Foxconn 4Tech.

V aplikaci umělé inteligence, pokročilé datové analytiky, automatizace a strojového vidění patří Foxconn 4Tech mezi světovou špičku poskytovatelů těchto služeb a řešení.

Dalšími tématy, které Foxconn 4Tech na veletrhu představí, bude například pokročilá robotika pro složité výrobní operace vyžadující vysokou přesnost a kvalitu produkce, vlastní systémy pro řízení výroby, chytrou logistiku integrované do praktických živých ukázek v robotické cele. K dispozici bude také řešení pro přesnou lokalizaci pohybu zařízení, materiálů a osob v průmyslovém prostředí. Pro náročnou výrobu bude předvedeno podpora pokročilého řízení procesů za pomoci IoT a matematického modelování. V neposlední řadě bude k dispozici vlastní průmyslová IoT platforma jako softwarový základ pro digitalizaci a automatizaci spolu s praktickým pokročilým řízením a monitoringem spotřeby energií v průmyslovém prostředí.

Mezinárodního veletrhu AMPER se v loňském roce účastnilo přes 43 tisíc návštěvníků, kteří zhlédli expozice 600 firem z 22 zemí světa. Společnost Foxconn 4Tech bude novinky prezentovat v hale V na stánku N2.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář