Zahoďte ovladače, stačí vám jen telefon!

Datum 19.05.2019

Většina z nás však také dobře zná ten moment, kdy přijdete ke garáži a hledáte po kapsách ovladač pro otevření. Nebo přijíždíte z práce domů a potřebujete otevřít bránu a bleskne vám hlavou, že jste svou klíčenku k otevírání nechali na lavičce v šatně nebo snad na pracovním stole.

Hledáte v kapse klíče a jak je vytahujete spadne vám na zem dálko­vý ovladač, vypadne z něj baterka a nějaká zelená destička. Snažíte se to poskládat dohromady, ale výsledek je, že ovladač nefunguje. Naštvaně voláte do firmy, která vám instalovala garážová vrata a už víte, že jste “lehčí“ o další tisícovku. Neméně častou situací je i ztracený, nefunk­ční ovladač nebo nutnost nákupu dalšího. Proč neovládat bránu vaším mobilním telefonem!

Společnost SECTRON s.r.o. uvádí na trh novou generaci oblíbeného chytrého ovladače GSM KEY SMART 3, pomocí kterého můžete ovládat připojená zařízení pouhým prozvoněním telefonního čísla vloženého do tohoto zařízení. Stačí vám k tomu jakýkoliv mobilní telefon. Jednoduše může otevřít garáž nejen vlastník zařízení, ale až tisíc uživatelů, kterým dáte oprávnění. Bez nutnosti kupovat každému uživateli ovladač. Samotné otevírání a zavírání vás nestojí žádné poplatky. Tím, že hovor není uskutečněn, za hovor neplatíte. Stačí pouhé prozvonění. Je to jednoduše malá krabička připojená k pohonu, kterou lze ovládat pomocí vašeho mobilního telefonu. Navíc, pokud je váš vůz vybavený handsfree, můžete vše ovládat jedním klikem z rychlé volby v automobilu, bez hledání telefonu v brašně či kabelce.

Zařízení vybavené chytrým ovladačem GSM KEY je vysoce bezpečné. Majitel zadá svá mobilní čísla, která budou dané zařízení ovládat. Tato technologie je úžasná svojí jednoduchostí a praktičností.

Oproti běžným dálkovým systémům má chytrý ovladač GSM KEY nespornou výhodu v tom, že si můžete ověřit, kdo bránu otevřel a můžete bránu obsluhovat na jakoukoliv vzdálenost. „Můžete si například užívat dovolenou a otevřít na dálku bránu od svého domu vaší tchýni, která vám přišla zalít květiny“.

GSM SMART3 není určeno pouze k otevírání brán, ale můžete ovládat jakékoliv jiné zařízení, které je vybavené relé a v základu nemá dálkový ovladač k dispozici. Můžete například dálkově ovládat čerpadlo, zavlažování zahrady, rolety nebo markýzy nebo si v zimě spustit topení na chalupě v dostatečném předstihu před příjezdem a užít si víkend od první minuty.

Správu oprávněných uživatelů si pohodlně nastavíte v PC nebo v aplikaci pro chytrý telefon se systémem Android / iOS nebo pomocí SMS. Přestože GSM SMART KEY lze snadno nainstalovat a používání je intuitivní, doporučujeme instalaci svěřit autorizované montážní firmě. Námi proškolení profesionálové jsou připraveni nejen celý systém navrhnout a zprovoznit, ale pomohou vám také vložit telefonní čísla uživatelů a upravit nastavení. V případě nesnází se na ně můžete s důvěrou obrátit. Seznam montážních firem i další informace o chytrém ovladači najdete na webových stránkách www.gsmkey.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář