Způsoby využití GSM klíčů

Datum 07.09.2018

GSM KLÍČ PRO RODINNÉ DOMY

Vlastnit televizi na dálkové ovládání je v dnešní době naprosto běžné. Už vás ani nenapadne přepínat kanály tlačítkem na televizi. Ale napadlo vás někdy, že stejným způsobem, jako zapínáte svou televizi, můžete například ovládat vrata od garáže, příjezdovou bránu nebo třeba vaše zavlažování?

GSM Klíč SMART 3 je váš moderní ovladač na cokoliv!

Jedná se o zařízení třetí generace, které vám umožní ovládat kupříkladu závory, brány, vrata, rolety, markýzy, čerpadla, elektroniku a spoustu dalšího pohodlně bez dálkového ovladače, čipu nebo dokonce ručně. Stačí vám k tomu pouze váš mobilní telefon s operačním systémem iOS nebo Android. Nic víc k GSM Klíči nepotřebujete.

Jak GSM Klíč SMART 3 funguje?

Jednoduše! Prozvoníte vybrané číslo, čímž dojde k vyslání příkazu z GSM Klíče. Ideální je počkat alespoň na jedno vyzvánění a hovor zavěsit. Skvělou volbou je využít rychlého vytáčení vašeho telefonu. Stačí tak jediné stisknutí a třeba vrata se před vámi otevřou. Ke garáži se nemusíte ani přiblížit. Relé zajistí aktivaci požadovaného úkonu. A to je vše! Volající číslo musí být pouze autorizováno v GSM Klíči s nastavenými právy pro aktivaci požadavku. GSM Klíče SMART 3 jsou promyšlené do posledního detailu. Je s nimi tedy možné vytvořit různé scénáře, a tak můžete jednotlivým uživatelům nastavit jiná práva. Díky pořízení GSM Klíče si tak zajistíte nejen například pohodlný vjezd do garáže, ale získáte také finanční úsporu. Ušetříte totiž náklady spojené s pořizováním dálkových ovladačů garážových vrat pro všechny členy rodiny, protože mobilní telefon má dnes každý.

SMART HOME 3 PLUS

Zbrusu novou službou GSM Klíče je jednoduché nastavení funkcí přes počítač (Windows) nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu/tabletu (Google/iPhone). Rozšířené funkce verze PLUS vám umožní jednoduchou správu všech vašich zařízení, ať už jste kdekoliv. Můžete si také ukládat veškeré vaše nastavení a dálkově nahrát tento profil hromadně do více zařízení. Budete moct také nastavovat časové události, kdy se klíč bude spínat v určitou dobu. Můžete si tak nastavit otevírání brány na hodinu, kdy se běžně vracíte domů z práce. Nebo si můžete nastavit zapnutí vašeho topení před tím, než přijdete domů. Tyto události je navíc možné nastavit i s ohledem na státní svátky, víkendy, dovolené či prázdniny. Dalším přídavkem je správa neomezeného počtu skupin s vlastními právy a přístupy. Každý člen vaší rodiny tak bude mít své vlastní nastavení.

GSM KLÍČ PRO SÍDLA FIREM

Ještě stále otevíráte příjezdovou bránu do práce ručně? Musíte vyjít z auta, abyste se vůbec dostali na pozemek firmy? Nebo neustále žádáte svou asistentku o uvaření kávy? Tomu všemu může být konec! Vaše firma se jedním klikem může proměnit ve Smart společnost, kde všechny tyto úkony nahradí moderní technologie!

GSM Klíč SMART 3 je váš moderní ovladač na cokoliv!

Představujeme vám GSM Klíč SMART 3. Technologickou vychytávku třetí generace. S GSM Klíčem budete mít konečně celou firmu pod kontrolou. S GSM Klíčem SMART 3 můžete ovládat závory, brány, vrata, rolety, markýzy, čerpadla, elektroniku, výrobní linku a spoustu dalšího. A to všechno pohodlně bez dálkového ovladače, čipu nebo dokonce ručně. Rozlučte se s tisíci neefektivními úkony a přivítejte moderní technologie do své firmy. Stačí vám k tomu pouze váš mobilní telefon s operačním systémem iOS nebo Android.

Jak GSM Klíč SMART 3 funguje?

GSM Klíč SMART 3 je velmi chytré, ale zároveň jednoduché řešení vhodné do každé firmy. Jak se říká, jednoduchá řešení jsou ty nejlepší. A v tomto případě to platí dvojnásob. Stačí autorizovat vaše telefonní číslo v GSM Klíči s nastavenými právy pro aktivaci požadavku. Následně dané telefonní číslo prozvoníte, čímž dojde k vyslání příkazu z GSM Klíče. V ten moment relé zajistí aktivaci požadovaného úkonu. Navíc můžete být od daného zařízení vzdáleni klidně stovky kilometrů. S GSM Klíčem SMART 3 můžete vytvořit také různé scénáře, nebo jednotlivým uživatelům nastavit jiná práva. Každý váš zaměstnanec tak může mít své vlastní nastavení a vlastní práva. Někteří mohou například jen otevřít hlavní bránu do firmy, jiní mohou spustit některá zařízení a vedení firmy může mít přístup třeba ke všem možnostem.

SMART HOME 3 PLUS

Nastavit funkce GSM Klíče SMART 3 můžete nově i přes počítač (Windows) nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu/tabletu (Google/iPhone). Rozšířené funkce verze PLUS vám umožní jednoduchou správu všech vašich zařízení, ať už jste kdekoliv. Můžete si ukládat veškeré vaše nastavení a dálkově nahrát tento profil hromadně do více zařízení. Budete moct také nastavovat časové události, kdy se klíč bude spínat v určitou dobu. Můžete tak nastavit zapnutí veškerých strojů těsně před příchodem zaměstnanců do práce. Tyto události je navíc možné nastavit i s ohledem na státní svátky, víkendy či dovolené. Dalším přídavkem je správa neomezeného počtu skupin s vlastními právy a přístupy.

GSM KLÍČ PRO SKLADOVACÍ PROSTORY

Ještě stále otevíráte příjezdovou bránu do vašeho skladu ručně? Je nejdůležitějším člověkem ve vašem skladu vrátný? Tomu všemu může být konec! Váš sklad se konečně může proměnit v moderní místo, kde už žádní zaměstnanci navíc nebudou potřeba. Zapomeňte na astronomické sumy vyplacené na mzdy pro vrátného.

GSM Klíč SMART 3 je váš moderní ovladač na cokoliv!

GSM Klíč SMART 3 je řešení, které vám s vaším problémem pomůže. Jedná se o technologii třetí generace, se kterou budete mít konečně celý sklad pod kontrolou. Můžete s ním ovládat závory, brány, vrata a spoustu dalšího. A to všechno pohodlně bez dálkového ovladače, čipu nebo dokonce ručně. Stačí vám pouze váš mobilní telefon s operačním systémem iOS nebo Android.

Jak GSM Klíč SMART 3 funguje?

GSM Klíč SMART 3 je jednoduché řešení vhodné do každého skladu. Stačí autorizovat vaše telefonní číslo v GSM Klíči s nastavenými právy pro aktivaci požadavku. Následně dané telefonní číslo prozvoníte, čímž dojde k vyslání příkazu z GSM Klíče. V ten moment relé zajistí aktivaci požadovaného úkonu, tedy například otevření vrat do skladu. Otevírání a zavírání vjezdu do skladu mobilním telefonem neposkytuje jen maximální komfort, ale zaručuje i maximální bezpečnost. S GSM Klíčem SMART 3 můžete vytvořit rozličné scénáře a jednotlivým uživatelům tak nastavit jiná práva. Různá práva tak mohou mít nejen vaši zaměstnanci, ale také třeba pravidelní distributoři nebo vaši klienti.

SMART HOME 3 PLUS

Nastavit funkce GSM Klíče SMART 3 můžete nově i přes počítač (Windows) nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu/tabletu (Google/iPhone). Rozšířené funkce verze PLUS vám umožní jednoduchou správu všech vašich zařízení, ať už jste kdekoliv. Můžete si také ukládat veškeré vaše nastavení a dálkově nahrát tento profil hromadně do více zařízení. Budete moct nastavovat časové události, kdy se klíč bude spínat v určitou dobu. Tyto události můžete navíc nastavit i s ohledem na státní svátky, víkendy či dovolené. Nemusíte se tak bát, že by se vrata do vašeho skladu otevřela třeba ve chvíli, kdy zde nikdo není. Dalším přídavkem je správa neomezeného počtu skupin s vlastními právy a přístupy. Samozřejmostí je také moderní připojení přes cloudovou službu, které usnadní ovládání a nastavení funkcí GSM Klíče.

GSM KLÍČ PRO PARKOVIŠTĚ

Tisíce lidí to každý den zažívají – šikovně si najet k turniketu u závory na parkoviště. Těm zdatnějším se to povede napoprvé. Ti méně šikovní musí prokázat zdatnost alespoň při natahování se z okénka. Chcete se těchto nepříjemností jednou provždy zbavit? Nechcete ovšem zaměstnávat vrátného?

GSM Klíč SMART 3 je váš moderní ovladač na cokoliv!

Máme pro vás řešení! GSM Klíč SMART 3. Tato technologie třetí generace vám umožní ovládat závory, brány či vrata, díky čemuž zcela zmizí dosavadní problémy. Už nebudete muset řešit parkovací turnikety při vjezdu na parkoviště. Už se nebudete muset strachovat, že si špatně najedete. A to všechno pohodlně bez dálkového ovladače, čipu nebo dokonce ručně. Stačí vám pouze mobilní telefon s operačním systémem iOS nebo Android.

Jak GSM Klíč SMART 3 funguje?

Velice jednoduše! Stačí autorizovat vaše telefonní číslo v GSM Klíči s nastavenými právy pro aktivaci požadavku. Následně dané telefonní číslo prozvoníte, čímž dojde k vyslání příkazu z GSM Klíče. V ten moment relé zajistí aktivaci požadovaného úkonu, tedy například odklopení závory na parkoviště. S GSM Klíčem SMART 3 navíc můžete vytvořit rozličné scénáře a různým uživatelům nastavit jiná práva.

SMART HOME 3 PLUS

Nastavit funkce GSM Klíče SMART 3 můžete nově i přes počítač (Windows) nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu/tabletu (Google/iPhone). Rozšířené funkce verze PLUS vám umožní jednoduchou správu všech vašich zařízení, ať už jste kdekoliv. Můžete si také ukládat veškeré vaše nastavení a dálkově nahrát tento profil hromadně do více zařízení. Budete moct také nastavovat časové události, kdy se klíč bude spínat v určitou dobu. Tyto události můžete navíc nastavit i s ohledem na státní svátky, víkendy či dovolené. Můžete tak například nastavit odklopení závory pro noční hodiny nebo pro dny, kdy je parkování na vašem parkovišti zadarmo. Dalším přídavkem je správa neomezeného počtu skupin s vlastními právy a přístupy.

GSM KLÍČ PRO CHYTRÁ MĚSTA

Nejen elektronika, mobilní telefony nebo počítače jsou naplněné moderními technologiemi. Nově také města! Stále využíváte služeb vrátného u vašich městských budov? Nebo stále reguluje počet aut v centru města pomocí parkovacích turniketů? Tomu může být konec!

GSM Klíč SMART 3 je váš moderní ovladač na cokoliv!

Vpusťte chytré technologie i do vašeho města! Máme pro vás řešení! GSM Klíč SMART 3 je technologií třetí generace, která vám umožní ovládat závory, brány, vstupní dveře, rolety, markýzy a spoustu dalšího jen pomocí telefonu. Už nebudete muset řešit parkovací turnikety při vjezdu na městské parkoviště nebo služby vrátného. Pohodlně bez dálkového ovladače, čipu nebo dokonce ručně. Stačí vám mobilní telefon s operačním systémem iOS nebo Android.

Jak GSM Klíč SMART 3 funguje?

Jednoduše! Stačí autorizovat vaše telefonní číslo v GSM Klíči s nastavenými právy pro aktivaci požadavku. Následně dané telefonní číslo prozvoníte, čímž dojde k vyslání příkazu z GSM Klíče. V ten moment relé zajistí aktivaci požadovaného úkonu, tedy například odklopení závory na městské parkoviště nebo spuštění nějaké elektroniky. S GSM Klíčem SMART 3 můžete vytvořit rozličné scénáře a různým uživatelům tak nastavit jiná práva.

SMART HOME 3 PLUS

Nastavit funkce GSM Klíče SMART 3 můžete nově i přes počítač (Windows) nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu/tabletu (Google/iPhone). Rozšířené funkce verze PLUS vám umožní jednoduchou správu všech vašich zařízení, ať už jste kdekoliv. Můžete si také ukládat veškeré vaše nastavení a dálkově nahrát tento profil hromadně do více zařízení. Budete moct nastavovat časové události, kdy se klíč bude spínat v určitou dobu. Tyto události můžete navíc nastavit i s ohledem na státní svátky, víkendy či dovolené. Dalším přídavkem je správa neomezeného počtu skupin s vlastními právy a přístupy. Samozřejmostí je také moderní připojení přes cloudovou službu, které usnadní ovládání a nastavení funkcí GSM Klíče.

GSM KLÍČ PRO HOTELY

Ještě stále dáváte hostům svého ubytovacího zařízení vstupní kartu, čip či heslo? Nebo je necháváte zvonit v dešti nebo v zimě před budovou? Proč?! Hýčkejte si své hosty již od prvních sekund po příjezdu!

GSM Klíč SMART 3 je váš moderní ovladač na cokoliv!

Nenechávejte vaše hosty čekat v zimě, v dešti nebo v noci před hotelem! Ulehčete jim celý jejich pobyt a zpříjemněte jim každou sekundu ve vašem hotelu. Představujeme vám GSM Klíč SMART 3. Moderní řešení, které vašim hostům usnadní pobyt ve vašem ubytovacím zařízení. Tato technologie třetí generace vám i vašim hostům umožní ovládat závory, brány, vstupní dveře, rolety, markýzy a spoustu dalšího pohodlně bez dálkového ovladače, čipu nebo dokonce ručně. Vystačíte si pouze s mobilním telefonem s operačním systémem iOS nebo Android.

Jak GSM Klíč SMART 3 funguje?

GSM Klíč SMART 3 je jednoduché řešení vhodné do každého hotelu, penzionu či motelu. Stačí autorizovat vaše či hostovo telefonní číslo v GSM Klíči s nastavenými právy pro aktivaci požadavku. Následně vy či váš host dané telefonní číslo prozvoníte, čímž dojde k vyslání příkazu z GSM Klíče. V ten moment relé zajistí aktivaci požadovaného úkonu, tedy například otevření vchodových dveří. S GSM Klíčem SMART 3 můžete vytvořit různé scénáře a jednotlivým uživatelům tak nastavit jiná práva.

SMART HOME 3 PLUS

Nastavit funkce GSM Klíče SMART 3 můžete nově i přes počítač (Windows) nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu/tabletu (Google/iPhone). Rozšířené funkce verze PLUS vám umožní jednoduchou správu všech vašich zařízení, ať už jste kdekoliv. Můžete si také ukládat veškeré vaše nastavení a dálkově nahrát tento profil hromadně do více zařízení, tedy například do mobilních telefonů vašich zaměstnanců. Budete moct nastavovat časové události, kdy se klíč bude spínat v určitou dobu. Tyto události můžete navíc nastavit i s ohledem na státní svátky, víkendy či dovolené. Dalším přídavkem je správa neomezeného počtu skupin s vlastními právy a přístupy. Samozřejmostí je také moderní připojení přes cloudovou službu, které usnadní ovládání a nastavení funkcí GSM Klíče.

Sectron
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář