Sewio Summit 2023: Překonávání výzev průmyslu díky digitální transformaci

Datum 14.08.2023

Sewio, výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) pro digitalizaci pohybu uvnitř hal, pořádá třetí ročník konference Sewio Summit, která se bude konat od středy 20. září do čtvrtka 21. září 2023 v hotelu Mama Shelter v Praze.

Konference s názvem “Digitalizace ve výrobě: Síla RTLS při překonávání aktuálních výzev průmyslu” ukáže, jak technologie RTLS pomáhá výrobním společnostem překonávat nejnaléhavější výzvy této doby, včetně nedostatku pracovní síly, narušení dodavatelských řetězců a zvýšených cen vstupů. 

V rámci akce bude poprvé představeno osm případových studií úspěšné digitalizace podložených metrikami od průmyslových inovátorů, kteří využili RTLS ke zefektivnění svých operací, zvýšení efektivity a ziskovosti. Hlavní řečníci, včetně Rolanda Avara, Head of Business Unit ve společnosti SICK, a Choon Jae Lee, CEO společnosti TEIA Co., budou sdílet, jak RTLS pomáhá jejich klientům zvyšovat bezpečnost a efektivitu.

Kromě přednášek budou mít účastníci také možnost navštívit továrnu společnosti PRAKAB, lídra v digitální inovace v kabelovém průmyslu, kde mohou na vlastní oči vidět přínos RTLS v akci.

“Digitální inovace je klíčem k překonání výzev, kterým dnes čelí výrobní sektor, a nás těší, že prostřednictvím Sewio Summitu můžeme poskytnout platformu, kde průmysloví lídři sdílí své zkušenosti, strategie a úspěchy které dosáhly s využitím technologie RTLS,” řekl Milan Šimek, CEO a spoluzakladatel společnosti Sewio.

Pro vice informací o konferenci navštivte https://summit.sewio.net


O společnosti Sewio Networks
Sewio Networks je výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) určenému pro digitalizaci pohybu uvnitř hal který pomáhá firmám v oblasti výroby, intralogistiky, distribuce a skladování. Systém je založený na širokopásmové technologii UWB a je dodáván společně se softwarem pro management a vizualizaci sledovaných objektů. 
Partnerům a zákazníkům poskytuje přesné, spolehlivé a plně škálovatelné IoT řešení pro sledování objektů a jeho využití k získání procesní vizibility, zlepšování efektivity výroby, zjednodušení toků materiálu a zvyšování bezpečnosti. Sewio technologie je implementována zákazníkům prostřednictvím partnerské sítě čítající 100+ partnerů ve 45 zemích světa. Sewio bylo založeno v roce 2014 v Brně, dnes s pobočkami v USA, Německu a Velké Británii. Sewio má 35 zaměstnanců a zákazníky ve 45 zemích. Mezi zákazníky patří: Volkswagen, Toyota, Budweiser Budvar, TPCA, Škoda, ENEL
Všechny zde uvedené názvy produktů a společností jsou ochranné známky příslušných vlastníků.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář