Innr – chytré osvětlení. Pro každého

Datum 12.02.2024

Foto: EST

Innr, přední výrobce chytré osvětlovací techniky, přináší výborný poměr kvality a ceny, a tak je chytré osvětlení dostupné opravdu pro každého. A navíc s podporou Philips HUE.

Chytré ovládání osvětlení nabízí řadu výhod a vylepšení pro uživatele v moderních domácnostech. Pomocí chytrého telefonu, tabletu nebo hlasového asistenta dokážete navodit tu správnou světelnou atmosféru podle potřeby a denního režimu. Chytré osvětlení Innr také umožňuje efektivní fungování jen tehdy, je-li skutečně potřeba, což má pozitivní dopad na spotřebu elektrické energie, resp. na životní prostředí. 

S chytrým osvětlením Innr můžete vytvářet různé scénáře pomocí nastavení intenzity a barvy světla. Například scénář pro večerní čtení, sledování filmů nebo pro soustředění. Unikátní funkcí Innr je stmívání v různých odstínech bílého světla. Jednou z oblíbených funkcionalit chytrého osvětlení Innr je také simulace přítomnosti. Když nejste doma, může tato funkce náhodného spínání osvětlení odstrašit potenciální zloděje.

Chytré osvětlení Innr je založeno na rádiovém protokolu Zigbee. Výhodou je nízká spotřeba energie, široký dosah a snadné propojení mnoho zařízení různých značek do jedné efektivní sítě – Innr je plně kompatibilní s Philips HUE, Apple Homekit, Homey, SmartThings či hlasovými asistenty Siri, Alexa, Google. Instalace chytrého osvětlení Innr je velmi jednoduchá a intuitivní.

V sortimentu Innr najdete LED žárovky s paticí E14, E27 a GU, dále interiérové a exteriérové LED pásky, stropní svítidlo a v neposlední řadě i exteriérové LED reflektory. Informace o produktech najdete na stránce www.innr-cz.cz, případně se obraťte na naše technické oddělení.

Proč volit Innr?
Vysoká úspora nákladů za energie
Dostupné řešení opravdu pro každého
Výborný poměr cena/kvalita
Vyvinuli bývalí zaměstnanci firmy Philips
Plná kompatibilita s produkty HUE
Jedinečné stmívání v odstínech bílé
Široký sortiment svítidel do interiéru i exteriéru
Velmi jednoduché uvedení do provozu

Oficiální zastoupení značky Innr v ČR

Produkty Innr, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář