Murrelektronik na veletrhu AMPER 2023

Datum 02.03.2023

Vario-X je modulární a flexibilní automatizační platforma, s níž lze poprvé realizovat všechny automatizační funkce zcela podle potřeby a decentralizovaně, tj. bez architektury rozvaděče. Foto: Murrelektronik

Společnost Murrelektronik se na brněnském veletrhu AMPER bude prezentovat podobně jako na SPS v Norimberku v listopadu loňského roku. A to praktickým, osobním a na budoucnost orientovaným způsobem. Byly tam k vidění inovativní systémy, řešení a produkty, které firmám otevírají cestu k úplné digitální transformaci – megatrendu automatizačního průmyslu. I na stánku Murrelektroniku v rámci probíhajícího Amperu se návštěvníci dozvídají, jak může být bezproblémová, decentralizovaná instalační technika rozhodujícím a správným krokem k digitalizaci.

B­udoucnost bez rozvaděče
si prohlédněte na veletrhu AMPER na stánku V 4.04

Řešení pro instalaci Vision od společnosti Murrelektronik (zleva doprava):
Hybridní switch Xelity se stará o datovou komunikaci a napájení,
Injection Box je čtyřnásobný napěťový a signálový napáječ s 24 V,
Master Breakout Box distribuuje napětí a signály
NEC Class 2 Splitter je čistý napěťový a signálový distributor.
Foto: Murrelektronik

Decentralizujte jednoduše a bezpečně pomocí IO-Link

Stále složitější výrobní procesy a systémy, stále více dat, která jsou zaznamenávána a vzájemně propojována, vyžadují inteligentní řešení. Komunikační standard IO-Link přináší pořádek do změti kabelů a konektorů: od svorkovnic ke kompaktním IO modulům. Díky osvědčenému principu Plug & Play je propojení v instalační technice jednoduchou záležitostí; komunikační standard zároveň zajišťuje maximální transparentnost od úrovně snímač-aktor až po cloud.

Společnost Murrelektronik nabízí široké portfolio IO-Link a neustále ho rozšiřuje. V nových sběrnicových modulech “MVK Pro” a “IMPACT67 Pro” s krytím IP67 je integrováno celkem osm multifunkčních portů Master a díky konektorům M12 s kódem L lze realizovat i vysoké proudy. Kromě toho lze snadno používat ethernetové protokoly PROFINET, EtherNet/IP a EtherCAT.

Plug & Play: Díky předmontovaným konektorům je instalace a zapojení senzorů a akčních členů bezchybné a provedené v nejkratším možném čase. Foto: Murrelektronik

Inteligentní sítě = instalační řešení pro průmyslové zpracování obrazu

Ať už v logistice nebo v průmyslových výrobních procesech: pokud jde o napájení, správu signálů a dat pro inteligentní propojení kamerové techniky, mají výrobci zařízení po svém boku silného partnera v podobě společnosti Murrelektronik. Důraz je kladen na decentralizované sestavy, které lze namontovat a zapojit přímo do prostředí stroje, jako jsou switche, rozvaděče a podavače, a na odpovídající vysoce výkonnou montovanou kabelovou a konektorovou techniku.

Výhody: Minimální nároky na instalaci a maximální výkon pro nové i stávající stroje a systémy.

Napájecí konektory řady MQ15

Vodotěsné a prachotěsné konektory řady MQ15 od společnosti Murrelektronik napájejí stroje a systémy a jsou předurčeny k připojení asynchronních a třífázových motorů. Foto: Murrelektronik

Konektory se snadno instalují díky systé­mu rychlého připojení bez použití nářadí. Jsou vhodné do náročných průmyslových podmínek, protože jsou prachotěsné a vodotěsné podle normy IP67. Jejich kompaktní konstrukce a vysoké hodnoty přenosu proudu až 16 A při trvalém zatížení a napětí 600 V AC otevírají široké možnosti použití. Jsou například předurčeny k připojení asynchronních a třífázových motorů.

Murrelektronik

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář