Osvětlení s vysokou účinností

Datum 23.02.2016

Slovenská společnost LEADER LIGHT se od počátku svého vzniku profilovala jako originální výrobce vysoce kvalitních LED svítidel a dodavatel světelných řešení na míru. Vlastní výzkum a vývoj, flexibilní výrobní procesy a spolupráce s renomovanými partnery, už 23 let umožňuje nabízet jeho zákazníkům revoluční řešení v osvětlení.

Svítidla LEADER LIGHT se dokáží přizpůsobit jakýmkoliv individuálním požadavkům zákazníka a jedinečnosti řešené aplikáce. Kvalitní přístrojové a výrobní zařízení, dokonalá znalost řídících systémů a technologií používaných v televizi, divadle a architektuře jsou základy, na kterých od počátku společnost staví. Klade důraz na ekologické výrobní procesy a 100% recyklovatelnost všech jejích svítidel. Světelné vize dokáže realizovat díky dlouhodobé a ověřené spolupráci s nejprogresivnějšími partnery v odvětví. Revoluční LED technologie a optické systémy, které prototypově testuje a aplikuje ve svítidlech, vznikají ve vzájemné spolupráci.

LEADER LIGHT nabízí 5 základních produktových řad a velké množství variací:

  • LL ENTERTAINMENT – určeny jsou na osvětlení divadelních scén, pódií, televizních studií, koncertů a společenských akcí. Nabízené světelné řešení využívají nejvýznamnější divadelní a kulturní instituce na Slovensku a v zahraničí.
  • LL ARCHITAINMENT – tvoří pestré portfólio svítidel LEADER LIGHT určených na architekturní osvětlení fasád, exteriérů a interiérů.
  • LL STREET – svítidla a systémy řízení osvětlení určené na energeticky úsporné veřejné osvětlení, které dokáží snížit provozní náklady o 50 až 85%.
  • LL INDUSTRY – ideální světelné řešení pro výrobní prostory mající všechny faktory moderního osvětlení, mezi které patří vysoká účinnost, variabilnost a úspornost.
  • LL SPORT – série sofistikovaných svítidel, které splňují vysoké nároky kladené na kvalitu světla a světelného řešení profesionálních sportovišť.

Svítidla LEADER LIGHT určené na osvětlení sportovišť

LL COB je jedinečné vysoce výkonné LED svítidlo speciálně navržené pro velkoplošné osvětlení prostranství sportovišť a průmyslových hal. Jeho konstrukční řešení splňuje nejvyšší standardy kladené na vysoký světelný výkon, kvalitu světla a zaručuje nadstandardní vizuální pohodlí, což umožňuje jeho použití i pro náročné TV přenosy. Zabezpečuje vysokou úsporu energie, rychlou návratnost investic a máminimálne nároky na údržbu.

LL HLBS je sofistikované vysoce výkonné LED svítidlo určené na velkoplošné osvětlení prostranství sportovišť a průmyslových hal. Jeho všestrannost je dána širokou škálou optik a různých teplot chromatičnosti. Funkcionalita svítidla může být rozšířena o elektronické moduly, které prodlužují životnost, umožňují řízení nebo stmívání, případně bezdrátové dálkové ovládání. Zabezpečuje vysokou úsporu energie, rychlou návratnost investic a má minimální nároky na údržbu.

LL SPORT 4K je nejvýkonnější, nejmodernější LED svítidlo určené k osvětlení profesionálních sportovních arén a stadionů. Jeho konstrukční řešení splňuje nejvyšší nároky kladené na kvalitu světla, má nadstandardní světelný výkon a zaručuje optimální vizuální pohodlí bez blikání, což umožňuje jeho použití i pro náročné TV přenosy. Jeho charakteristickými vlastnostmi jsou vysoký index barevného podání CRI> 90 a světelná účinnost minimálně 100 lm / W. Je plně stmívatelné v rozsahu 0 – 100%, má okamžitý start a nebliká. Svítidlo může být vybaveno i funkcí nouzového ovládání .

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář