Reléový modul pro funkční bezpečnost

Datum 15.09.2016

Nový bezpečnostní reléový modul (750-669/000-003) WAGO nabízí kromě čtyř bezpečnostních reléových výstupů také čtyři binární vstupy zabezpečené proti chybám, které lze použít v řadě aplikací.

Díky čtyřem bezpotenciálovým výstupním kanálům dokáže nový bezpečnostní reléový modul ze systému WAGO-I/O-SYSTEM 750 spínat vysoké kapacitní a indukční zátěže do AC 48 V / DC 60 V. Součástí výbavy jsou rovněž čtyři bezpečnostní vstupy se zpětnou signalizací, které monitorují například stavy sepnutí stykačových kontaktů.

Nejlepší výbava, cenově výhodné řešení

Reléový modul podporuje server iPar dle standardu PROFIsafe, který při výměně zařízení automaticky a spolehlivě přenese správné parametry do nového I/O modulu. Praktickou přidanou hodnotou jsou další vlastnosti jako výstupní proud 6 A na kanál, odolnost proti impulzovému proudu do 30 A a celkový proud 24 A. Díky rozsáhlé výbavě se reléový modul vyznačuje vynikajícím poměrem mezi cenou a výkonem. Šířka pouze 48 mm umožňuje prostorově nenáročnou montáž na nosnou lištu.

Rozsáhlé možnosti nastavení

Reléový modul lze jednoduše konfigurovat prostřednictvím řídicího systému a souboru gsd či gsdml. Všechny vstupy je možné pohodlně parametrizovat a dokumentovat pomocí aplikace WAGO-I/O-CHECK. Kromě vyhodnocování poruch, jako jsou zkrat, cizí napětí a rozdílnost signálu, nabízí reléový modul také různé filtrační konstanty a provozní režimy. Další předností je možnost přistupovat k těmto parametrům prostřednictvím podporovaného rozhraní TCI (Tool Calling Interface) z vhodné vývojové aplikace.

Wago
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář