Široké využití dveřního komunikátoru IP Base

Datum 09.11.2016

Nový dveřní komunikátor IP Base nabízí kompaktní řešení pro menší objekty. Vyniká snadnou instalací, disponuje HD kamerou a nabízí i čtečku karet. Do portfolia dveřních komunikátorů  přibyl nový kompaktní interkom, který je určen pro menší instalace typu rodinných domů, malých kanceláří, domácích automatizací, škol a do mnoha dalších míst.

Komunikátor vychází z řady požadavků na trhu bezpečnosti a již v základu obsahuje integrovaný ochranný spínač (tamper switch), který zajišťuje  včasnou detekci neoprávněného vniknutí do zařízení. Helios IP Base  je určen pro instalaci pouze na povrch a tím se usnadňuje a zrychluje jeho montáž. V základním balení naleznete varianty jednoho i dvou tlačítek – je tedy pouze na vás, jakou variantu si zvolíte.

Komunikátor může také sloužit jako přístupový systém do objektu, protože jej lze vybavit modulem čtečky RFID identifikátorů pracujících na 125 kHz a 13,56 MHz. Díky tomu získá uživatel možnost ovládat výstup komunikátoru přístupovou kartou nebo čipem. Výstup v komunikátoru může pracovat jak v pasivním režimu (NO/NC kontakt), tak i v aktivním režimu 8-12V, podle napájení se zatížením maximálně 400 mA (PoE: 10V).

Typické využití tohoto IP komunikátoru je v zajištění komunikace v rodinném domu, kdy lze volání z venkovní jednotky přijímat na vnitřním dotykovém panelu Indoor Touch  nebo případně IP telefonech Grandstream . Novou možností je také přijímání audia i videa na mobilním telefonu přes cloudovou službu 2N® Mobile Video.

V případě instalace na nerovný povrch můžete využít instalační desku  s otvory pro montáž na instalační krabici 68 mm/1Gang /2Gang box.

Klíčové vlastnosti:

  • Širokoúhlá HD kamera
  • Kompaktní tvar (krytí IP65)
  • Odolný hliníkový rám (IK7)
  • Ochranný spínač (tamper)
  • Možnost doplnit čtečku RFID karet (125 kHz nebo 13,56 MHz)
  • Rozhraní 1x vstup a 1x výstup
  • PoE napájení (802.3af)
Společnost ABBAS, a.s. je dodavatel bezpečnostních technologií s přidanou hodnotou v podobě kvalifikovaného poradenství a doplňkových služeb. Jsme česká společnost působící na trhu od roku 1995. Naším posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti bezpečnostních technologií a pomáhat zvyšování úrovně bezpečnosti osob a majetku. Naše strategie se zaměřuje na kvalitu dodávaných technologií a poskytovaných služeb. Své obchodní aktivity stavíme na precizní technické a konzultační podpoře našich zaměstnanců. Společnost ABBAS, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 a členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm (AGA).
www.abbas.cz
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář