CES 2020 – den první

Datum 08.01.2020

Z prvního dne veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas vám přinášíme první novinky:
 

Polštář Motion Pillow

Každého, kdo spí vedle chrápajícího partnera, určitě zaujme řešení nové verze Motion Pillow, kterou vytvořila společnosta TenMinds se sídlem v Jižní Koreji. Polštář z paměťové pěny je naplněn čtyřmi airbagy a systémem sledování spánku na základě senzorů. Připojuje se k plastové krabičce s vestavěnými mikrofony pro detekci chrápacích frekvencí. Jakmile systém uslyší chrápání, začne nafukovat polštář tak, že vás donutí otočit hlavu. První verze polštáře (k mání na Amazonu za 378 $) se připojuje ke krabici, kterou jste museli ručně aktivovat; aktualizovaný model, který bude dodáván již od dubna za 420 USD, nemá žádná tlačítka a v noci se automaticky aktivuje.
 

Sluchátka Shure Aonic 50

Elegantní nový pár sluchátek potlačujících okolní hluk, které jsou navrženy tak, aby konkurovaly špičkovým modelům, jako jsou Sony WH-1000xm3 a Bose Noise Canceling 700. Redukce šumu fungovala skvěle v hlučné hale veletrhu CES (na stejné úrovni jako v továrně). Vydrží hrát na jedno nabití až 20 hodin.Potlačení hluku bude nastavitelné, podobně jako u jiných modelů bude k dipozici transparentní režim s příposlechem okolí. Cena těchto sluchátek má být 400 dolarů.

Hachi Infinite – přenosný projektor promění jakýkoli plochý povrch na dotykovou obrazovku

Multidotyková technologie AnyTouch pracuje na všech površích a umožňuje odezvu na stejné úrovni jako běžné dotykové displeje. Projektor integruje technologii inteligentního vidění a hlubokého učení a může být ovládán hlasem prostřednictvím Alexy od Amazonu. Přístroj váží s vestavěnou baterií jeden a půl kilogramu, je vybaven 8 megapixelovým fotoaparátem, HD displejem, mikrofonem, duálními 5 W reproduktory a je osazen osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon. Hachi Infinite bude na trhu od března 2020. Cena zatím není uvedena.
 
 
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář