Leaderboard EST 1350 x 200 px

Zaměření na technologie pro inteligentní instalace v budovách

Datum 13.07.2020

V rámci projektu Conrad Sourcing Platform je nyní k dispozici 380 000 produktů z oblasti inteligentní instalace

Firmy, které jsou vybavené inteligentními technologiemi, mají zajištěný spolehlivý výrobní proces. Navíc mohou dosáhnout jistých úspor za vynaloženou energii a zvýšit hodnotu svého kapitálu.

Společnost Conrad patří mezi dodavatele komplexních technologických řešení v oblasti modernizace budov, nabízí celou řadu inovativních produktů, systémy pro rozšíření stávajících technologií, údržbu a servis. Dodavatel B2B poskytuje celou řadu produktů a řešení pro instalační technologie, zabezpečovací systémy, osvětlení, ovládání a regulaci, síťová řešení a systémy chytré instalace v budovách.

Ve druhém čtvrtletí roku 2020 se společnost Conrad Electronic stále více zaměřuje na moderní technologie pro vybavení budov a další rozšiřování své profesionální dodavatelské platformy Conrad Sourcing Platform. V současné době je v naší nabídce k dispozici okolo 380 000 produktů z oblasti techniky a ucelený sortiment produktů od mnoha světových výrobců, jako jsou například BrennenstuhlBachmannSiemensSchneider ElectricWAGOPhoenix ContactLappHomematic IP a AVM. Vyjma nejnovějších produktových řad přichází Conrad s dalšími speciálními nabídkami a představuje konkrétní studie pro jednotlivá řešení v oblasti technologií pro modernizaci budov.

Platforma B2B nabízí širokou škálu elektrotechnických produktů pro inteligentní napájení a ovládání moderních budov při současném zachování stávajících zdrojů. Nabídka zahrnuje řešení pro instalaci technologických sítí, ochranu před přímým slunečním zářením ve všech místnostech, rozsáhlou síť ovládacích prvků, celou řadu funkcí pro dveřní komunikaci, energetický management a osvětlení interiéru i venkovních prostor. Prostřednictvím moderních technologií pro automatizaci budov je možné pohodlně ovládat všechny dostupné funkce a provádět regulaci výkonu, monitoring a konfiguraci.

Při budování inteligentních, síťových a chytrých instalací v budovách je možné využít programovatelné, logické kontroléry PLC (Programmable Logic Controller), přičemž Conrad má ve své nabídce celou řadu těchto moderních technologických produktů.

Produktové portfolio ovládacích technologií zahrnuje kategorie ovládacích prvků, PLCnapájecích zdrojů na DIN lištuI/O modulymoduly komunikačního rozhraní, jakož i panely HMI a možnosti propojení technických systémů v moderních budovách.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář