Virtuální veletrh společnosti Eaton proběhne již v listopadu

Datum 01.11.2021

Společnost Eaton připravila pro své zákazníky i všechny další, kdo se zajímají o novinky od společnosti Eaton, virtuální veletrh. Ten proběhne od 23. listopadu do 3. prosince a registrovat se můžete již nyní. Program veletrhu nabídne odborně technická školení, přednášky, video hovory a chat s odborníky a obchodními zástupci a potěší tak všechny, kdo se chtějí dále vzdělávat a prohlubovat své znalosti. Budete mít možnost podívat se také do výrobního závodu Eaton v Suchdole nad Lužnicí nebo si popovídat s vývojáři v Evropském inovačním centru v Roztokách u Prahy.

„Společnost Eaton vždy aktivně pracuje na tom, aby měla přímý kontakt se svými zákazníky a dodávala jim zajímavé informace a podporovala je v dalším vzdělávání,“ říká Ĺuboš Reviľák, manažer marketingu pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Eaton. „Kromě oblíbené série tematických workshopů Eaton Online Tour, které právě probíhají, jsme pro naše zákazníky připravili také virtuální veletrh, kde se dozví více o našich novinkách a výrobcích, poznají různé aspekty společnosti Eaton a kde budou v přímém kontaktu s našimi odborníky a pracovníky technické podpory.“

Účastníci se mohou těšit na širokou nabídku online přednášek a živá vystoupení odborníků

V rámci veletrhu živě vystoupí odborníci společnosti Eaton, na které se můžete těšit 23. listopadu a 30. listopadu přímo v „Přednáškovém sále“. V celodenním bloku odborně technických školení se dozvíte novinky na témata jako instalační přístroje, automatizace s programovatelným relé easy E4, vysokonapěťové rozváděče s technologií SF6-free, chytrá elektroinstalace GoWireless, výběr vhodného průmyslového stykače, nouzové osvětlení, záložní napájení pomocí UPS. Seznámíte se také s aktivitami Evropského inovačního centra společnosti Eaton v Roztokách u Prahy. To se zaměřuje na to, aby výrobky a služby společnosti Eaton byly efektivnější, bezpečnější a udržitelnější. Centrum je součástí globální skupiny Corporate Research and Technology a hraje klíčovou roli v oblasti výzkumu a vývoje společnosti Eaton. Součástí veletrhu bude také virtuální návštěva zmíněného závodu v Suchdole na Lužnicí. 

Na veletrhu se můžete těšit také na osm virtuálních stánků, kde najdete zajímavé tematické nahrávky, novinky ze světa společnosti Eaton, materiály a informace o produktech, videotutoriály a mnoho dalšího. Velký prostor bude věnován tomu, abyste mohli komunikovat s odborníky a obchodními zástupci společnosti Eaton a to prostřednictvím video hovorů nebo online chatu. „Celkově jsme se snažili koncipovat veletrh tak, aby účastníci získali nové informace a to formou, která je co nejvíce podobná normálnímu veletrhu. Soustředíme se proto na možnost kontaktu mezi účastníky a pro odlehčení jsme také připravili soutěž o dárkové poukazy od společnosti Husky,“ dodává Ĺuboš Reviľák.

Doporučujeme se registrovat již nyní, abyste si již začátek veletrhu a naše přednášky mohli vychutnat v náležité pohodě.

O společnosti

Společnost Eaton je vedoucí globální společností s širokými regionální zkušenostmi v oblasti distribuce elektrické energie a ochraně elektrických obvodů, v oblasti kvality zdrojů a záložních zdrojů, kontroly a automatizace, bezpečnosti a ochrany lidských životů a strukturálních řešení. Společnost Eaton pomáhá společnostem řešit jejich energetické potřeby s pomocí svých komplexních služeb, distribuce a integrované digitální platformy. 
Společnost Eaton se zaměřuje na zlepšování kvality života a životního prostředí využíváním technologií a služeb v oblasti řízení energie. Poskytujeme udržitelná řešení, která našim zákazníkům pomáhají řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii bezpečněji, efektivněji a spolehlivěji. Naše tržby v roce 2020 dosáhly 17,9 miliardy amerických dolarů. Naše výrobky dodáváme zákazníkům ve více než 175 zemích. Máme přibližně 92 000 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.eaton.com

Gábina Bakusová

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář