Panasonic Industry: 20 let v Čechách a na Slovensku

Datum 19.01.2024

Foto: Panasonic

Panasonic Industry, přední dodavatel automatizační techniky, oslavuje 20 let úspěšného působení na českém a slovenském trhu. Během těchto dvou dekád jsme hrdě dodávali širokou škálu vysoce kvalitních produktů jako jsou senzory, servopohony a laserové popisovače, které pomáhají formovat průmyslový sektor v regionu.

Naše cesta zde nebyla pouze o inovacích a technologickém pokroku, ale i o budování pevných vztahů s našimi zákazníky. V Panasonic Industry si velmi vážíme důvěry a spolupráce, kterou nám naši partneři projevují. Věříme, že naše vzájemné vztahy nejsou jen o obchodu, ale o společném růstu a učení se jeden od druhého.

Jubileum 20 let na trhu je pro nás významným milníkem, ale zároveň i bodem, od kterého se díváme do budoucnosti s novým nadšením. Jsme odhodláni pokračovat v našem poslání přinášet inovativní řešení, která pomáhají našim zákazníkům zvyšovat efektivitu a konkurenceschopnost.

V příštích letech se těšíme na nové projekty a výzvy. Jsme připraveni čelit rychle se měnícímu průmyslovému prostředí a nadále podporovat naše zákazníky při dosahování jejich cílů. Společně s našimi partnery se těšíme na dalších 20 let úspěchu, inovací a vzájemného růstu.

Panasonic Industry, společně s vámi, směřuje k lepší budoucnosti.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář