Vše pro automatizaci

Datum 09.08.2018

Díky chytrým produktům, nápadům a řešením společnosti Murrelektronik jsou instalační koncepce jednodušší a hospodárnější …

Společnost Murrelektronik nabízí zajímavý bonus: Servisní rozhraní Modlink MSDD lze laserově potisknout textem a logem, zdarma a nezávisle na počtu kusů.
Servisní rozhraní Modlink MSDD se nacházejí na dobře viditelném místě v rozvaděči. Jsou proto ideálně vhodná k umístění označení zařízení, čárových kódů nebo výstražných upozornění – není již nutné instalovat dodatečné štítky s označením. Prodejci a firmy z oboru výroby rozvaděčů mohou plochu využít pro reklamu a na prominentní pozici umístit své firemní logo.
Provedeme pro Vás laserový tisk Vašich textů či loga na Modlink MSDD zdarma a bez ohledu na počet kusů. Více ZDE…
Použití nejnovější laserové technologie umožňuje velmi čitelné a trvalé označení. Vyřízení je snadné a rychlé – jednoduše pošlete logo e-mailem, chvíli na to se již spouští laser.

Tlačítka pro NOUZOVÉ ZASTAVENÍ a RESET od firmy Murrelektronik se integrují do elektronických instalací prostřednictvím předmontovaných standardních vedení M12. Jde o řešení, které šetří čas a vylučuje riziko chyb v zapojení. Díky systému „Plug & Play“ jsou ovládací přístroje okamžitě integrovány do strojů a zařízení.
Jsou žádané především v oblastech, kde se umísťují jednotlivé ovládací a sdělovací přístroje na decentralizovaných pozicích, například na bezpečnostních plotech nebo na výrobních pracovištích. Varianty s velmi kompaktní konstrukční šířkou 42 mm se perfektně hodí pro připojení na standardní hliníkové profily.

Mico Pro je inovativní systém společnosti Murrelektronik pro sledování proudu. Je koncipován jako modulární, což poskytuje příznivý poměr nákladů a užitku při maximální úspoře prostoru. Patentované vypínací chování zajišťuje maximální disponibilitu stroje. Integrovaná koncepce pro distribuci potenciálu výrazně redukuje elektroinstalaci v rozvaděči.

Signální majáčky a signální světla společnosti Murrelektronik zajišťují ve strojích a zařízeních jednoznačnou signalizaci. Strojní světla umožňují dokonalé osvětlení v kvalitě denního světla. Řešení společnosti Murrelektronik pro tyto aplikace nabízejí prvotřídní výhody:
• LED technologie zaručuje vysokou světelnou účinnost a dlouhou životnost při současně nízké spotřebě energie.
• Murrelektronik nabízí pro všechny varianty zásuvná řešení M8 nebo M12, instalaci lze provést ve velmi krátkém čase.
• Kompaktnost světel a signálních majáčků umožňuje použití ve stísněných prostorových podmínkách – a prostor je často ve strojích a zařízeních nedostatkovým zbožím.

Chcete Více informací?

Kontaktujte naše OBCHODNÍ ODDĚLĚNÍ…

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář