Smart House by Tree

Datum 06.05.2016

Evropský lídr v oblasti chytrého bydlení startuje díky technologii Tree novou éru chytrých domů. Technologie Tree byla vyvinuta speciálně pro potřeby Loxone partnerů a jejich zákazníků a má za úkol razantně zjednodušit a zrychlit instalaci periférií do chytrých domů.
Kabeláž je téma každého domu a díky technologii Tree se nám podařilo snížit její objem až o 80%. Jistě Vás napadne otázka jak? Na poli chytrého bydlení jsme již 6 let a za tu dobu jsme posbírali řadu zkušeností. Poznali řadu technologií a tento fakt vyústil ve vyvinutí vlastní sběrnicové technologie. Sběrnicové technologie tady byly již před námi a tak jsme si z nich vzali to nejlepší a ještě jsme celou technologii vylepšili.
Nevyvinuli jsme tedy pouze sběrnici, ale podařilo se nám vyvinout lepší sběrnici. Co to znamená? V první řadě to znamená snížení kabeláže až o 80% a také významnou úsporu času. Doposud to není nic nového. My jsme tuto technologii posunuli ještě dále a protože se zaměřujeme pouze na chytré domy, upravili jsme technologii tak, aby 100% vyhovovala rezidenčnímu použití.
Mezi hlavní výhody technologie Tree patří její flexibilita, kdy můžete tahat kabeláž přesně tak, jak se to právě hodí. Hlavní úspora času pak nastává při zprovozňování jednotek, které je velmi jednoduché. Stačí zastrčit drátky do zařízení, vyhledat zařízení (třeba všechny) v Loxone Configu a pojmenovat je – tím veškerá práce s přidáváním končí. Pro zapojení jedné periférie až po zprovoznění budete potřebovat něco kolem 20-ti sekund.
Pokud myslíte na sběrnici, jistě Vás napadne otázka: A co rychlost? S rychlostí si nelámejte u Loxone hlavu. Její přenosová rychlost je 5x vyšší než klasické sběrnice a tak se nesetkáte se známým znatelným zpožděním. Komunikace je navíc samozřejmě šifrovaná, což je v dnešní době také velice důležité téma – stejně jako možnost rozšiřitelnosti.
Chytrý dům by se měl přizpůsobovat Vašemu životními stylu a růst s Vámi. Ani na tuto vlastnost jsme nezapomněli a veškeré jednotky na technologii Tree je možné aktualizovat. To je velice důležité, protože přinášíme bezplatné updaty, kdy zákazník vždy dostane nějakou novou funkci navíc. A pokud v tuto chvíli myslíte na zpětnou kompatibilitu, mohu Vás uklidnit. Společnost Loxone byla založena v roce 2009 a spolu se svými partnery realizovala více než 40.000 chytrých domů. Všechny komponenty, které byly, jsou a budou vydány, budou spolu kompatibilní.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář