SILVER LINE: nová řada profesionálních LED svítidel

Datum 16.03.2017


Produkty z nové řady osvětlení SILVER LINE jsou vhodným řešením pro administrativní budovy, průmyslové haly, obchodní centra, školy apod..

Všechna svítidla jsou v průběhu svého vývoje testování na teplotní management. Je zajištěno dostatečné chlazení LED chipů – zaručena jejich dlouhá životnost.

  • záruka 4 roky
  • vysoký poměr cena / výkon
  • jednoduchá instalace
  • všechna svítidla jsou osazena LED světelným zdrojem
  • nízké provozní náklady
  • optimalizované rozměry svítidel

Svítidly z této řady svítidel je možné jednoduché nahrazení stávajících konvekčních svítidel (např. downligty) za LED svítidla. Svítidla proto mají optimalizované rozměry. Objednací čísla této řady svítidel vždy začínají skupinou písmen LIG pro snadnější hledání a rozlišení produktů v našem eshopu.

Představujeme Vám 3 typy svítidel z řady SILVER LINE:


SEGON LED

Dekorativní svítidlo typu „downlight“ určené pro montáž do podhledu. Svítidlo s označením LIG3100008 s příkonem 24W a je adekvátní náhradou za „downlight“ s kompaktními zářivkami o výkonu 2x26W. Světelný tok ze svítidla je 2500 lm. Svítidlo je osazené matným hliníkový fasetový reflektor a zároveň má krytí IP44. Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení chodeb, vstupních atrií, toalet apod.


SELENA LED

Moderní vestavné (do podhledu M600) svítidlo s LED světelnými zdroji. Svítidlo LIG6100119 s příkonem 39W a je adekvátní náhradou za vestavné svítidlo s lineárními zářivkami o výkonu 4x14W. Světelný tok ze svítidla je 3850 lm a svítidlo osazenou matnou hliníkovou mřížkou. Velikou výhodou svítidla je velmi nízký činitel oslnění UGR < 17 a proto je toto svítidlo ideální pro osvětlení kanceláří apod.


SLAVO LED

Moderní přisazené svítidlo typu plafoniéra s LED světelnými zdroji. Hlavní výhodou svítidla LIG0100004 je vyšší krytí IP54 a vysoký stupeň mechanické odolnosti IK10. Svítidlo s příkonem 12W  je adekvátní náhradou za žárovkové svítidlo o příkonu 150W. Světelný tok ze svítidla je 1050 lm. Svítidlo SLAVO LED je možné objednat i s radarovým pohybovým čidlem pod kódem LIG0100008.


Produktový katalog řady SILVER LINE 2016/17

Dvoujazyčný ANJ / NJ katalog s více než 50 stranami technických informací o LED svítidlech profesionální řady SILVER LINE. Katalog je Vám k dispozici na našich kamenných pobočkách Schrack STORE, v elektronické verzi a zdarma k objednání v eshopu.

Další informace z oblasti osvětlení Schrack Technik

http://www.schrack.cz/osvetleni-schrack-technik/prumyslova-svetla/arktur-led-svitidlo/ ARKTUR LED svítidlo

Arktur, to je špičkové průmyslové světelné řešení s extra výkonem, překonávající konvenční výbojky.

Osvětlení kanceláří

Světelná technika Schrack Technik do Vaší kanceláře je tou správnou volbou pro každou činnost!LED osvětlení

Světelné diody nebo též LED (světlo emitující diody) jsou elektrické součástky na bázi polovodičů.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář