Futuristický hliníkový profil LED: GIZA-LL-ZMG

Datum 27.09.2023

Foto: Alumia

Hledáte způsob, jak zvýraznit atmosféru vašeho prostoru moderním a stylovým stropním osvětlením? Seznamte se s LED profilem KLUŚ GIZA-LL-ZMG, inovativním řešením, které splní všechny vaše potřeby. Ať už jde o váš domov, kancelář nebo komerční prostory, tento stropní LED profil nabízí dokonalou kombinaci estetiky a funkčnosti.

Představení LED profilu KLUŚ GIZA-LL-ZMG

LED profil KLUŚ GIZA-LL-ZMG je pečlivě navržen tak, aby poskytoval bezproblémový chod. Vyroben je z prvotřídního eloxovaného hliníku, který zajišťuje odolnost, dlouhou životnost a efektivní odvádění tepla. Jeho pokročilý design umožňuje snadné začlenění do různých typů stropů.

Osvětlení na míru

LED profil KLUŚ GIZA-LL-ZMG vám umožňuje rozvinout vaši kreativitu. Díky modulárnímu designu lze profil snadno přizpůsobit vašim konkrétním potřebám. Je kompatibilní s různými typy LED pásků a příslušenstvím, což vám umožní vytvořit unikátní osvětlení, které dokonale ladí s architekturou a stylem vašeho prostoru.

Elegance pro váš prostor

Tento stropní LED profil není pouze osvětlovacím řešením, ale také designovým prvkem, který zvýrazní váš interiér. Ať už toužíte po moderním minimalistickém vzhledu nebo sofistikované atmosféře, KLUŚ GIZA-LL-ZMG poskytne tu správnou podporu.

Jednoduchá instalace a údržba

Instalace stropního LED profilu KLUŚ GIZA-LL-ZMG je poměrně jednoduchá. S dodávanými montážními držáky a sponami můžete profil snadno a bezpečně připevnit k vašemu stropu. Nenáročné je také i samotné čištění a údržba, osvětlení tak vždy můžete mít v perfektním stavu.

Proč si vybrat LED profil KLUŚ GIZA-LL-ZMG?

  1. Všestrannost: Vhodný pro různé stropy, včetně kanceláří, obývacích pokojů, hotelů, restaurací, prodejen a dalších.
  2. Efektivita: Vysoká kvalita materiálu a efektivní odvod tepla zaručují optimální výkon a dlouhou životnost LED.
  3. Variabilita: Umožňuje nastavení osvětlení na míru vašim představám a požadavkům.
  4. Udržitelnost: LED technologie zajišťuje energetickou úsporu, tedy nižší spotřebu energie.
  5. Nezaměnitelná atmosféra: Umožňuje vytvořit okouzlující a nezaměnitelnou atmosféru.

ÚČEL PRODUKTU
– hlavní a dekorativní osvětlení

INSTALACE
– do povrchu nebo jako závěsné pomocí doporučeného příslušenství
– Možnost snadného spojování do sérií a systémů

DALŠÍ INFORMACE
– použití speciálního blokátoru zabraňuje viditelnému prosvítání v místech připojení jednotlivých profilů
– standardní délky profilů a krytů Kluś: 1000 mm (tolerance ± 1,5 mm) a 2005 mm / 3010 mm (tolerance +5 mm); pro vybrané kryty 6050 mm, 10050 mm (tolerance +5 mm)
– při výběru jiné délky profilů / krytů, než je dostupná ve standardu, vyberte navíc službu řezání u firmy Alumia cz s.r.o., www.alumia.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář