Profil PLAKIN-DUO dává světlu nový rozměr

Datum 26.07.2023

Foto: Alumia

Pokud hledáte inovativní a kvalitní řešení pro své osvětlení, rádi vám s tím v Alumia.cz pomůžeme, aktuálně jsme zařadili do své nabídky zcela nový Profil PLAKIN-DUO. Tento moderní a stylový LED profil je ideálním prvkem pro vaše domácí nebo komerční prostředí.

Profil PLAKIN-DUO je navržen s ohledem na kvalitu a estetiku. Jeho jedinečný design kombinuje elegantní vzhled s praktičností. Je vyroben z vysoce kvalitního hliníku, který zajišťuje trvanlivost a odolnost. Díky svému minimalistickému provedení se snadno začlení do různých interiérů a vytvoří úžasný světelný efekt.

Tento profil je vybavený dvěma oddělenými kanály, které umožňují kombinaci dvou různých světelných zdrojů. To vám poskytuje širokou škálu možností pro vytvoření různých scén a nezaměnitelné atmosféry.

Další výhodou Profilu PLAKIN-DUO je jeho snadná instalace. Je vybavený samolepicí páskou, která umožňuje jednoduché připevnění na různé povrchy.

Nezáleží, zda chcete zlepšit osvětlení vaší kuchyně, obývacího pokoje nebo kanceláře, Profil PLAKIN-DUO je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a nevšední osvětlení.

Více o tomto skvělém produktu najdete na Alumia.cz.

O společnosti: Společnost Alumia cz s.r.o. se zabývá prodejem hliníkových profilů a kompletních systémů pro LED osvětlení. S více než desetiletou tradicí v odvětví, Alumia cz s.r.o. získala důvěru zákazníků díky své kvalitě, designu a zákaznickému servisu. Cílem společnosti je držet krok s vývojem elektroluminiscenčních diod a určovat směr v prodeji málo sériových LED svítidel. Nabízené hliníkové profily tvoří základnu pro stále se rozvíjející trh se svítidly s tímto druhem světelných zdrojů. Aktuální nabídka obsahuje přes 120 druhů profilů. Neustále Alumia cz s.r.o. uvádí na trh nová řešení, pro různá odvětví a v nejbližší době můžeme očekávat rozšíření nabídky o profily využitelné v nábytkářství a v architektuře interiérů. Nezbytné příslušenství se vyvíjí společně s rozvojem LED profilů.

Mario Sikora

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář