Nová hybridní termokamera Dahua

Datum 20.06.2017

V portfoliu Abbasu nově najdete termokameru TPC-BF2120, která disponuje dvěma senzory a objektivy, dokáže detekovat oheň a pokročile analyzovat obraz.

Kamera TPC-BF2120  od společnosti Dahua je 2MPx kamera, s objektivem 4 mm a IR přísvitem na vzdálenost až 35 m. Tato hybridní termokamera disponuje rozlišením 160×120 pixelů a úhlem záběru 56°.

V kameře TPC-BF2120 je zabudovaná funkce detekce ohně a díky vysoké citlivosti na teplotu je možné spolehlivě detekovat oheň i na větší vzdálenosti. Zmíněná kamera také disponuje pokročilou analýzou obrazu, jako je např. překročení virtuální čáry, pohybující se objekt, ponechaný nebo odcizený předmět a další. Dle velikosti objektu lze definovat detekci člověka (1,8 m x 0,5 m) na vzdálenost až 60 m a vozidla (2,3 m x 2,3 m) na vzdálenost až 200 m.

Pro více informací o této termokameře a jejích funkcích si prolistujte katalog 

Společnost ABBAS, a.s. je dodavatel bezpečnostních technologií s přidanou hodnotou v podobě kvalifikovaného poradenství a doplňkových služeb. Jsme česká společnost působící na trhu od roku 1995. Naším posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti bezpečnostních technologií a pomáhat zvyšování úrovně bezpečnosti osob a majetku. Naše strategie se zaměřuje na kvalitu dodávaných technologií a poskytovaných služeb. Své obchodní aktivity stavíme na precizní technické a konzultační podpoře našich zaměstnanců. Společnost ABBAS, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 a členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm (AGA).
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář