Výrobce českých nabíjecích stanic je připraven na boom elektromobility

Datum 15.11.2018

Značka VOLTDRIVE chce posílit svou přední pozici na českém trhu. Na veletrhu E‐SALON nyní představí své nejnovější nabíjecí stanice. Hlavní překážkou rozvoje elektromobility v České republice je nedostatek nabíjecích stanic.

Přední český výrobce nabíjecích stanic VOLTDRIVE je však připraven na přicházející vlnu v budování chybějící infrastruktury. České nabíjecí stanice VOLTDRIVE zahrnují celou škálu řešení od domovních stanic pro vnější i vnitřní montáž přes nabíjecí komplexy stojanů na velkokapacitních parkovištích až po nabíjecí stojany veřejně přístupné infrastruktury. Za téměř deset let vývoje a výroby stanic prošly produkty VOLTDRIVE řadou inovací, úpravou designu a nabízí dnes řadu funkcí jako je například bezhotovostní platba či vystavení účtu.

Své nejnovější nabíjecí stanice společnost VOLTDRIVE představí na veletrhu E‐SALON | VELETRH ČISTÉ MOBILITY ve dnech 15. – 18. 11. 2018 na PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Návštěvníci se rovněž budou moci seznámit se systémy veřejné nabíjecí infrastruktury nebo inteligentní regulací systému nabíjení u domácích nabíjecích stanic.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář