Digitální měřič RUNPOMETER RM35 nyní ještě lepší

Datum 16.03.2023

Foto: EST

RUNPOTEC zásadně inovoval vodicí adaptéry. Jsou dostupné pro kulaté i ploché průřezy s možností volby vhodného rozměru – RM35 se tak stává ještě univerzálnějším. Nově také uvádíme na trh montážní desku pro fixaci na pevnou podložku.

Digitální přístroj pro měření délky odvíjeného materiálu RUNPOMETER RM35 byl uveden na trh teprve nedávno, ale našel si již mnoho spokojených zákazníků v Čechách i na Slovensku. Jedná se o unikátní přístroj na trhu, navíc ve verzi s kalibrací, což je zásadní pro přesné měření odvíjené délky. Firma RUNPOTEC svoje produkty neustále vylepšuje, a proto vám nyní můžeme představit novinky, které ještě zvýší přesnost měření.

Nové otočné adaptéry

Díky novým otočným adaptérům se značně rozšiřují možnosti použití RM35. Můžete měřit délku odvíjeného kulatého či (nově) plochého kabelu, ale také LED pásku, těsnění a jiných podobných produktů. RM35 je tedy mnohem univerzálnější! Najde uplatnění nejen ve skladech kabelů, ale i u výrobců světlené techniky, výrobců oken, v servisech – prostě všude tam, kde je potřeba přesně měřit odvíjený materiál. 

Manipulace s adaptéry je velice jednoduchá. Pootočením adaptéru zvolíte požadovaný průměr, resp. šíři odvíjeného materiálu a poté jej vložíte do měřice RM 35. Adaptéry pro kulaté průřezy (obj. č. 20850) jsou určeny pro průměry 3 až 15 mm. Adaptéry pro ploché průřezy (obj. č. 20851) jsou pro šíři 3 až 15 mm. Adaptéry jsou součástí balení RM35. Zákazníci, kteří zakoupili RM35 v minulosti (před uvedením nových otočných adaptérů na trh), si mohou u naší společnosti vyžádat adaptéry nové – kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem.

Další novinkou je montážní deska s clip systémem (obj. č. 20849) pro uchycení přístroje na pevnou podložku. Přesnost měření při odvíjení se tím podstatně zvyšuje. 

Přístroj RUNPOMETER RM35 ve standardní i kalibrované verzi, stejně jako další unikátní produkty značky RUNPOTEC můžete koupit v našem e-shopu.

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář