Nexans TITANEX: flexibilní kabel pro extrémní podmínky

Datum 02.08.2023

Titanex H07RN, F Classe 5. Foto: EST

TITANEX® je kabel odolávající teplotám jádra až 90 °C s vysokou mechanickou a chemickou odolností pro extrémní zátěž.

Jedním z hlavních důvodů, proč se Nexans TITANEX® stal oblíbenou volbou pro profesionály ve všech odvětvích, je jeho schopnost pracovat v náročných podmínkách. Značka TITANEX® je synonymem pro jedinečný flexibilní kabel s pláštěm a izolací z elastomeru, který se výrazně odlišuje od běžných kabelů typu H07RN-F a opakovaně přesvědčuje svou kvalitou a dlouhou životností. TITANEX® vděčí své robustnosti a neobyčejné kvalitě právě svému speciálnímu plášti, který z něho dělá kabel vhodný pro vysokou zátěž čelící úspěšně všem technickým a mechanickým vlivům, zároveň je odolný vůči chemikáliím, olejům a UV záření.

Kabel je k dispozici v různých průřezech a délkách, aby vyhovoval různým potřebám a aplikacím. Jeho kvalita a výkon ho řadí mezi špičkové kabely na trhu a jistě uspokojí i ty nejnáročnější potřeby.

Hlavní přednosti kabelu TITANEX®

  • Maximální teplota v jádře 90 °C
  • Flexibilní a snadno se s ním pracuje
  • Robustní, ideální pro těžký průmysl
  • Výrazná identifikace průřezu na první pohled
  • Odolný vůči chemikáliím a olejům
  • Odolný vůči UV záření
  • Voděodolný

Kde koupit kabel TITANEX®

Kabel TITANEX® koupíte v našem e-shopu. Potřebujete-li podrobnější informace o produktech Nexans nebo poptáváte vhodné řešení pro váš projekt, obraťte se na nás s důvěrou! Telefon: 266 090 711, e-mail: obchod@est-praha.cz, případně navštivte stránky www.est-praha.cz.

Zastoupení značky Nexans v ČR a SR

Pryžové kabely značky Nexans, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost:

EST Elektro-System-Technik, s.r.o.
Pod Pekárnami 338/12, Praha 9
Tel.: 266 090 711
E-mail: obchod@est-praha.cz
www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář