Modulární rozvaděčový systém Telegärtner HD³-ES

Datum 31.08.2023

Foto: EST

Telegärtner HD³-ES je univerzální modulární rozvaděčový systém. Efektivně využívá dostupný prostor, mimořádně snadno se instaluje a lze jej podle potřeby přizpůsobit a rozšířit. 

Místa je málo nejen v technických místnostech, ale i ve velkých datacentrech. Tlak na náklady a prostorová omezení stanovují úzké hranice, v nichž je třeba realizovat provozně spolehlivou IT infrastrukturu. Trumfy jsou škálovatelnost, flexibilita a hospodárnost.

Telegärtner HD³-ES je pro tyto požadavky první volbou. Název odvozuje charakteristiky Telegärtner HD³, tedy: vysokou hustotu montáže, dlouhou životnost a vysokou flexibilitu (High Density, High Durability, High Diversity) s jasným důrazem na jednoduchost, provozní spolehlivost a užitek pro zákazníka. Přívlastek „ES“ znamená “Essential”, tedy to podstatné. 

Samotěsnicí optické spojky například zabraňují neúmyslnému úniku laserového světla a významně tak přispívají k bezpečnosti práce a provozu. Montáž modulů a kabelových vedení bez použití nářadí je snadná. Díky dokonalé souhře všech komponent je HD³-ES robustní, spolehlivou a škálovatelnou platformou pro hospodárný rozvoj a rozšiřování moderních, vysoce výkonných IT prostředí.

Foto: EST

Hlavní výhody HD³-ES 

Provozovatelé malých a středně velkých datových center mohou těžit z výhod, které jim Telegärtner HD3-ES přináší:

  • Různé moduly pro smíšenou montáž s optickými vlákny a kroucenými páry pro efektivní a škálovatelnou výstavbu sítě.
  • 19″ sub-racky v různých velikostech 0,5 U, 1 U a 3 U s možností montáže zezadu.
  • Multifunkční lišta na zadní straně pro snadné upínání kabelů a montáž držáků.
  • Rychlá výměna modulů pomocí několika snadných kroků.
  • Optické moduly pro break-out/mini break-out kabely, pro optické trasy připravené k připojení, s integrovanou spojovací kazetou a jako moduly FanOut se zadním připojením MPO/MTP®.
  • Až 48 připojení RJ45 na výškovou jednotku.
  • Až 96 připojení optických vláken na výškovou jednotku.
  • Přední systém pro správu kabelů, který lze namontovat/demontovat bez použití nářadí.
  • Rozsáhlé příslušenství pro individuální požadavky z hlediska pohodlí a manipulace.
Foto: EST

Systém rozváděčů Telegärtner HD³-ES roste s nároky uživatele na datovou síť. Díky modulární, škálovatelné konstrukci instaluje pouze to, co skutečně potřebuje a kdy to potřebuje. Modul po modulu.

Více informací o HD3-ES najdete v produktovém katalogu, případně nás neváhejte kontaktovat pro bližší informace, technické dotazy či poptávku.

Výhradní zastoupení značky Telegärtner v ČR

Produkty Telegärtner, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost EST Elektro-Systém-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář