Slovenský gigant v průmyslové automatizaci a robotizaci společnost MTS spolupracuje s LAPPem po více než 20 let

Datum 20.10.2023

Foto: Lapp

Jezdíte autem? Pokud ano, je velmi pravděpodobné, že komponenty, ze kterých je Vaše auto sestaveno, byly vyrobeny na zařízeních společnosti MTS. Kdo by to byl řekl, že v malebné vesničce Krivá na severu Slovenska se skrývá jeden z největších klenotů slovenského průmyslu v oblasti automatizace a robotizace. A my v LAPPu jsme hrdí na to, že díky spolehlivým produktům můžeme již více než 20 let doprovázet MTS na této cestě úspěchem. 

ÖLFLEX® kabely: Klíčová součást spolupráce s MTS v oblasti průmyslové automatizace a robotizace

Naše spolupráce začala dodávkami produktů ÖLFLEX® CLASSIC 110, které jsou využívány pro napájení jednoduchých pracovních stanic. Pro automatizovaná robotická pracoviště používají na Oravě vysoce flexibilní kabely ÖLFLEX® CLASSIC FD 810 a ÖLFLEX® FD 855 P, které jsou určeny pro lineární pohyby v energetických řetězech.

Neustálé inovace v průmyslu umožňují strojům zvládat stále komplikovanější úkony mnohonásobně převyšující schopnosti člověka a pro tyto úkony se v těch nejnáročnějších aplikacích využívají kabely ÖLFLEX® ROBOT. 

Společná snaha o výkon, efektivitu a pohodlí pracovníků v průmyslové automatizaci

 Při realizaci řešení myslíme na výkon a efektivitu, ale také na to, aby se lidé pracující ve výrobě měli dobře. Ano, sestavit stroj přesně podle přání zákazníka je náročný proces, který vyžaduje zvážení mnoha faktorů včetně výběru kvalitních dodavatelů a materiálů. Na jedné straně jsou kvalitní materiály klíčové pro zajištění funkčnosti a životnosti stroje. Na straně druhé je také důležité splnění šibeničních termínů výroby, aby se minimalizovaly náklady na výrobu, a aby se dodržely termíny dodávek pro zákazníky.

I z tohoto důvodu se společnost MTS rozhodla pro rozšíření spolupráce o dodávky výrobků pro datovou infrastrukturu, které jsou důležité pro efektivní a spolehlivou komunikaci mezi různými komponenty automatizovaných systémů. Kabely ETHERLINE® s konektory EPIC® DATA jsou navrženy pro přenos dat s vysokou rychlostí a spolehlivostí, což je klíčové pro zajištění bezproblémového přenosu dat mezi různými zařízeními a systémy.

Společnost MTS je jedním z největších světových dodavatelů zařízení pro automatizaci a robotizaci v průmyslu. Jejich řešení se využívají v různých odvětvích, od automobilového průmyslu až po potravinářský průmysl. Spolupráce s tak významnou společností je pro společnost LAPP velkým oceněním a zároveň výzvou udržet si vysokou kvalitu a spolehlivost svých produktů.

Lapp

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář