Fotbal, hokej, zábava, ale i výstavy… to je OSTRAVA!!!

Datum 04.03.2024

Foto: Pavel Molinek

Hokejové Vítkovice, fotbalový Baník, pro zábavu Stodolní ulice nebo Dolní oblast Vítkovice, to vše je typické pro Ostravu. Ostrava je třetí největší město v České republice a metropole Moravskoslezského kraje. Nabízí opravdu mnoho možností pro sport, kulturu, zábavu i vzdělání. Ostrava je také známá svou průmyslovou historií a transformací, která ji změnila v moderní a „chytré“ město. Zároveň je 2. největší aglomerací České republiky, avšak průmyslových výstav je tady pomálu. Pro konání výstav je zde více míst, nejznámějším je výstaviště Černá louka, které se nachází téměř v samotném centru města. 

Foto: Pavel Molinek

Mezi odborné výstavy patří i 3. ročník Elektrotechnické výstavy Volty.cz, který bude od 1. do 2. října 2024 opět na výstavišti Černá louka. Na výstavě uvidíte nejnovější trendy z oborů elektro, energetiky, měření, osvětlení, ale taky z elektromobility, obnovitelných zdrojů, vědy a techniky. Letošní ročník bude rozšířený i o strojírenství, robotizaci, automatizaci a dozvíte se zde informace o využití AI. Představí se zde společnosti z celé České republiky, ale i ze Slovenska a Polska.

Foto: Pavel Molinek

Účelem této výstavy je představení novinek a služeb nejen z oblasti elektrotechniky odborné veřejnosti, ale i občanům na severu Moravy. V dnešní době bude určitě zajímavá prezentace solárních panelů, osvětlení, prvků pro chytrou domácnost a dalších produktů pro úsporná řešení domácností, provozů i kanceláří. Z minulých ročníků víme, že se na výstavu vždy těší i profesoři a studenti severomoravských středních škol a učilišť. Na akci budou zároveň pozváni starostové měst a obcí, revizní technici, projektanti, developeři… 

Foto: Pavel Molinek

Výstava bude doplněná řadou přednášek o elektromobilitě, energetice, fotovoltaických elektrárnách, ale i o využití AI v různých sektorech podnikání… a pro odlehčení bude zase mezi stánky i zajímavá retrovýstavka.

Foto: Pavel Molinek

V případě zájmu o výstavní plochu na této akci, doporučuji co nejdříve kontaktovat redakci Volty.cz na e-mailu inzerce@volty.cz nebo telefonicky na čísle 603 429 908. Výstavních ploch ubývá a zájem je velký. Pro návštěvníky je vstup zdarma a stačí se zaregistrovat na Volty.cz.

Pavel Molinek

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář