Už příští měsíc startuje v Ostravě 2. ročník elektrotechnické výstavy Volty.cz

Datum 04.09.2023

Na výstavišti Černá louka v Ostravě se bude od 3. do 4. října konat elektrotechnická výstava Volty.cz. Foto: René Pajurek

Ve dnech 3. a 4. října se otevřou brány ostravského výstaviště Černá louka ZDARMA všem, kteří budou chtít navštívit již 2. ročník elektrotechnické výstavy Volty.cz. Na Černé louce se představí společnosti zabývající se fotovoltaikou, elektrotechnikou, automatizací, osvětlením, ale i elektromobilitou.

Název:Elektrotechnická výstava Volty.cz
Podtitul:2. ročník elektrotechnické výstavy v Ostravě
Datum:3. – 4. října 2023
Dny v týdnu:úterý, středa
Místo konáníVýstaviště Černá louka, Ostrava
Vstupné:ZDARMA
Otevírací hodiny:úterý od 9 do 17 hod., středa od 9 do 17 hod.
Kontakt:Jiřina Molinková
mobil.: 603 429 908
inzerce@volty.cz

Výstava bude nejen pro všechny odborníky v oboru elektro, ale také i pro širokou veřejnost, pro zastupitele městských a obecních úřadů, pro fanoušky elektromobility, obnovitelných zdrojů a smart technologií.

Součástí výstavy je také školení společnosti Eaton, kde vám představí legislativní požadavky na správné provedení FVE z hlediska bezpečnosti a požární ochrany, včetně nejčastějších chyb, kterých je třeba se vyvarovat. Dozvíte se také, jak správně dimenzovat jištění DC části FVE, a jaké jsou možnosti pro její nouzové odpojení v případě požáru.

A na závěr něco pro fanoušky elektromobility: Když vyplníte soutěžní lístek se soutěžní otázkou v expozici ADIV (u hlavního vstupu do pavilonu A), budete zařazeni do soutěže o elektrický vůz Škodu Enyaq, který Vám bude dělat společníka celý víkend. Termín zápůjčky si můžete zvolit sami a pak už si jen užívejte tichou, dynamickou a komfortní jízdu s aktuální vlajkovou lodí společnosti Škoda Auto. Součástí expozice ADIV na Volty.cz budou i předváděcí jízdy návštěvníků ve vozech Škoda Enyaq, případně Škoda Enyaq VRS. Každý návštěvník, který absolvuje předváděcí jízdu dostane krom nezapomenutelného zážitku také malý dárek.

Samozřejmě budou každý den na elektrotechnické výstavě také zajímavé přednášky.

René Pajurek

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář