Na elektrotechnické výstavě Volty.cz vás čeká spoustu zajímavých přednášek

Datum 05.09.2023

Foto: René Pajurek

Stejně jako vloni tak i letos bude součásti elektrotechnické výstavy Volty.cz, která se koná v Ostravě na výstavišti Černá louka od 3. do 4. října, celá řada přednášek. Přednášky budou ve stejných prostorech kde bude probíhat samotná výstava, tj. v 2. patře ostravského výstaviště. Zde vám přinášíme přesné časování témat spolu s jednotlivými přednášejícími.

Úterý 3. října 2023

  • 10.30 ELCOM a.s. – Diagnostika vad vznikajících na fotovoltaických panelech a jejich vliv na množství vyráběné energieprezident společnosti Elcom doc. Ing. Daniel Kaminský, CSc. Společnost ELCOM, a.s. je poskytovatelem vysoce specializovaných komplexních služeb špičkové kvality v oblasti silnoproudé elektrotechniky, měřicí techniky a průmyslové automatizace s mezinárodním přesahem.
  • 11.30 KOPOS KOLÍN a.s. – Novinky a nejzajímavější výrobky KOPOS KOLÍN Martin Zuzaňák 
  • 12.30 GHV Trading – Vyměňte pyrometr za termokameru aneb Moderní trendy v termálním zobrazování – Ing. Jan Kančo
  • 13.30 BROTHER – Profesionální elektroznačení s tiskárnami štítků Brother, Kamil Janda

Středa 4. října 2023

  • 10.00 MORASOL – Poznatky o využití chytrých bateriových úložišť na spotovém trhu s elektřinou Radim Gabriš, projektový manažer Fénix Trading s.r.o.
  • 11.00  A-EBERLE Nízkonapěťová regulace, Ing. Vladimír Ševčík 

Součástí výstavy je také EATON Tour 2023, kde vás v druhý den výstavy (středa 4.10.) seznámí s aktuálními legislativními požadavky na správné provedení FVE z hlediska bezpečnosti a požární ochrany, včetně nejčastějších chyb, kterých je třeba se vyvarovat.

Přednášky, které budou součástí elektrotechnické výstavy Volty.cz, budeme v průběhu měsíce doplňovat.

René Pajurek

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář