V Ostravě bude příští týden výstava Volty.cz plná úspor

Datum 25.09.2023

Výstaviště Černá louka v Ostravě se příští týden v úterý v 9 hodin ráno otevře všem zájemcům o nové technologie. Foto: René Pajurek

Léto se překlopilo v podzim a to znamená, že 2. ročník Elektrotechnické výstavy Volty.cz je za dveřmi. Výstava bude ve dnech 3.-4. 10. 2023 od 9 do 17 hodiny na výstavišti Černá louka v Ostravě a je určená jak pro širokou veřejnost, tak pro všechny odborníky z oboru elektro, kteří se zde seznámí s novými trendy ve výrobě rozvaděčů, jističů, stykačů… a u stánku WAGO uvidí nejen známé WAGO svorky. 

Foto: Pavel Molinek

Společnost NOARK představí své novinky a u jejich expozice si můžete vychutnat i kávu, na kterou láká reklama nad vchodem do pavilonu A. Na výstavě budou rovněž novinky z automatizace, měření, plošných spojů… 

Foto: Morek

V dnešní době určitě všechny zajímají úsporná řešení v rámci osvětlení, FVE, obnovitelných zdrojů a elektrikáři, projektanti a developeři uvidí možnosti úspor v provozech či novinky z oblasti řešení chytrých domácností třeba u stánku EATON. Pro příznivce elektromobility budou připraveny wallboxy, ale taky elektromobily různých značek. 

Foto: Pavel Molinek

Můžete se těšit na zajímavé přednášky, např. p. Martin Zuzaňák představí nejzajímavější novinky KOPOS Kolín a.s. či prezident společnosti ELCOM a.s. doc. Ing. Daniel Kaminský, CSc. bude hovořit na téma Diagnostika vad vznikajících na fotovoltaických panelech a jejich vliv na množství vyráběné energie. Pro ty, co se zabývají měřením, vystoupí Ing. Jan Kančo ze společnosti GHV Trading s přednáškou Vyměňte pyrometr za termokameru aneb moderní trendy v termálním zobrazování. Zájemce o fotovoltaiku určitě zaujme Radim Gabriš, projektový manažer Fénix Trading s.r.o., se svou přednáškou Poznatky o využití chytrých bateriových úložišť na spotovém trhu s elektřinou.

Foto: Pavel Molinek

Pro odlehčení bude k vidění retrovýstavka se zajímavými exponáty z dob minulého století, ale taky předváděcí jízdy návštěvníků ve vozech Škoda Enyaq, případně Škoda Enyaq VRS. Každý, kdo absolvuje předváděcí jízdu, dostane kromě nezapomenutelného zážitku taky malý dárek 😊. Na elektrotechnické výstavě Volty.cz můžete vyhrát i Škodu Enyaq na víkend nebo jednu z cen tomboly, kdy k losování dojde každý den v 16 hodin.

Foto: ADIV

Z výstavy si určitě odnesete spoustu nových informací i zážitků. Pro více informací sledujte www.volty.cz a sociální sítě. Těšíme se na vás 😊.

Pavel Molinek

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář