Máte obě ruce volné, pusťte se do práce! Představujeme nový, vylepšený batoh na nářadí Wiha

Datum 11.04.2023

Foto: WIHA

Chcete být při práci plně mobilní a vždy připravení na nečekané události? Batoh na nářadí Wiha je pro vás perfektní volba. Zeptali jsme se na názor našich zákazníků, kteří pro svou každodenní práci používali dosavadní verzi batohu Wiha. Jejich potřeby a požadavky jsme zohlednili při navrhování nových modelů. Vznikl tak nový, vylepšený batoh Wiha: ergonomický, funkční a odolný. Pro řemeslníky, kteří mají vždy plné ruce práce.

Společnost Wiha vyvinula kompletní sety nářadí pro mechaniky a elektrikáře bezpečně uzavřené v pohodlném batohu, se kterým se snadno pracuje i cestuje. S batohem na nářadí Wiha vás nezaskočí žádné pracovní podmínky. Batoh je stabilní, ergonomický a všestranný.

Ještě dokonalejší

Nejnovější model batohu je o 20 % lehčí než jeho předchůdce. Váží pouze 3,7 kg. Najdete v něm speciální bezpečnou přihrádku na notebook a dokumentaci. Nemusíte tak cestovat s další taškou a svou kancelář máte vždy po ruce. Nářadí se z batohu snadno vyjímá a zasouvá zpět.

Batoh Wiha Electric má 28 přihrádek, Wiha Mechanic až 43. Kromě toho v obou verzích najdete spoustu úložného prostoru: 77 kapes a 30 gumiček. Výbavu si uspořádáte přesně tak, jak se vám to hodí. Vodotěsná spodní skořepina udrží všechno nářadí a techniku v suchu. Je natolik pevná, že se batoh po otevření nepřeklopí. Pro nejnáročnější uživatele jsme nový model vybavili systémem Molle, se kterým si svůj batoh upravíte a dovybavíte na míru.

Pevný, a přitom pohodlný

Batoh má ergonomický tvar, který uleví vašim svalům a kloubům. Robustní a pohodlná protiskluzová rukojeť je vyrobena z pevných a měkkých komponent. Prodyšné polstrování zad a snadno nastavitelné ramenní a hrudní popruhy, které zajišťují dobré rozložení hmotnosti, se postarají o maximální komfort při nošení. Povrchová úprava je vyrobená z PU tkaniny 1680D odolné proti zašpinění.

Snažíme se průběžně zjišťovat skutečné potřeby řemeslníků a vylepšovat podle nich naše produkty – tvrdí Maja Sikorska, marketingová manažerka značky. Nový batoh jsme vylepšili o několik funkčních řešení pro maximální uživatelský komfort bez ohledu na pracovní podmínky. Jednotlivé verze reagují na požadavky obou cílových skupin: mechaniků a elektrikářů, a budou tak pro ně nejlepším každodenním společníkem při práci.

S batohem na nářadí Wiha Mechanic nebo Wiha Electric budete mít volné ruce nejen pro samotnou práci, ale také pro přepravu nástrojů a dalšího materiálu. Batoh se vám osvědčí v budovách bez výtahů a při výškových pracích na střeše (například při montáži fotovoltaických panelů nebo vzduchotechniky) nebo na obtížně přístupných místech.

Maja Sikorska

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář