Sada pro odvíjení a protahování kabelů RUNPOTEC nyní s praktickým dárkem

Datum 25.10.2023

Foto: EST

Mnoho českých a slovenských elektrikářů, elektroinstalatérů, ale i revizních techniků již poznalo kouzlo profesionálních nástrojů značky RUNPOTEC. Mezi bestsellery se stáleřadí X BOARD pro odvíjení kabelových cívek a také protahovací pero RUNPO 5. RUNPOTEC nyní přichází s výhodnou sadou, ke které obdržíte jako dárek praktický batoh.

Každý profesionál, jehož denním chlebem je práce s kabely, jistě hledá pomůcky, které mu práci usnadní a zefektivní. Již několik let na českém a slovenském trhu výhradně dodáváme špičkové rakouské nástroje RUNPOTEC, které tyto nároky 100% splňují. Vždyť jejich vývoj a výroba probíhá právě na základě konzultací s profesionály z oboru a jejich praktických zkušeností, poznatků, tipů a přání. RUNPOTEC proto produkty neustále inovuje a často přichází i s novinkami. 

X BOARD unese až 800 kg

Odvíječka kabelů X BOARD XB 500 je propracovaná do nejmenšího detailu – od volby materiálu až po ergonomii. Výškově nastavitelné víko je dokonale promyšleno – volné kabely, kabelové svazky nebo trubky jsou zabezpečeny proti nekontrolovanému odvíjení.Gumové nožky zajišťují protiskluzné a bezpečné stání a i při vysoké zátěži (nosnost až 800 kg!) odvíječka nepoškodí již hotové podlahy. Středový trn se závitem RTG zajišťuje stabilitu kabelových cívek. Pro ještě vyšší stabilitu nebo pro umístění větších cívek lze využít protahovací prut RUNPOSTICKS, který se na trn jednoduše našroubuje. X BOARD je perfektní pro odvíjení poškozených cívek. Zejména pro kabelové sklady, kde je potřeba měřit odvíjenou délku kabelů pak X BOARD disponuje klipem pro uchycení popruhu s digitálním kalibrovaným měřičem odvíjení kabelů RM 35.

xb500. Foto: EST

RUNPO 5 odolá zatížení v tahu až 270 kg

Protahovací pero RUNPO 5 je uloženo v praktickém odolném pouzdru. Na obou koncích je patentovaná otáčivá špička RG7 – v případě poškození jedné tak máte ještě druhou, rezervní. Otáčivá špička, nalisovaná na peru, odolá zatížení v tahu až 270 kg! I při velmi malém poloměru ohybu je prakticky nemožné pero zlomit. Odpadá tedy potřeba lepení a oprav. Navíc, díky svému tvaru, zajistí o 50 % menší třecí odpor než u běžných protahovacích per. V kombinaci s otáčivou protahovací špičkou máte v rukou dokonalý nástroj, kterým bez problému protáhnete kabel i obtížnými úseky.

Foto: EST

Sada RUNPOTEC XB 500 + RUNPO 5 + dárek
KOUPIT NA E-SHOPU

O 50 % menší třecí odpor – opírá se jen bodově. Foto: EST
Prakticky nemožné pero zlomit. Foto: EST

Dárek: batoh na práci i pro zábavu

K sadě RUNPOTEC nyní získáte i víceúčelový batoh na cesty, na stavbu nebo pro volný časo objemu až 31 litrů. Je rozdělen do tří hlavních oddílů: hlavní úložný prostor, přihrádka na notebook, a multifunkční přihrádka s dvěma dalšími oddíly na přední straně batohu. Díky povrchové úpravě je batoh voděodolný. Pomocí bočního zipu lze hloubku batohu zvětšit až o 10 cm. Na zadní straně batohu je tajná přihrádka pro důležité dokumenty. Batoh lze využít jako příruční zavazadlo do letadla a pomocí popruhů jej lze upevnit na madlo kufru.

Zajímají vás i další produkty RUNPOTEC?

Prohlédněte si aktuální katalog RUNPOTEC nebo navštivte stránky runpotec.cz

Výhradní zastoupení značky RUNPOTEC v ČR

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany, T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář