Profesionální nástroje RUNPOTEC

Datum 18.09.2023

Foto: EST

V dnešní době, kdy efektivita a kvalita práce hrají klíčovou roli, jsou profesionální nástroje nepostradatelnou součástí každého odvětví. A jedním z významných hráčů na trhu s inovativními nástroji pro elektroinstalatéry, stavebníky a další profesionály, je společnost RUNPOTEC. Svojí filozofií a špičkovými produkty se rychle etablovala jako významný hráč v oblasti produktů pro protahování, odvíjení a tažení kabelů. 

Firma RUNPOTEC, to je parta nadšenců z Rakouska, kteří během několika let vyvinuli, zkonstruovali a uvedli na trh desítky nástrojů pro snadnou práci s kabely, které sami vyrábí a testují. Vlastní několik patentů, mezi nimi například revoluční protahovací otáčivou špičku,3násobně kroucené protahovací pero či mechanickou protahovací pistoli, které nemají mezi jinými výrobci obdoby. RUNPOTEC čerpá z praktických zkušeností, každý detail je tedy dotažený k dokonalosti. Všechny produkty RUNPOTEC jsou mezi sebou vzájemně kompatibilní, a to pomocí jednotného závitu RTG.

RUNPOTEC šetří čas a usnadňuje práci. To v konečném důsledku znamená nižší náklady, zvýšenou produktivitu a vyšší spokojenost zákazníků. Navíc díky inovativnímu designu a robustním materiálům jsou nástroje odolné a spolehlivé i v náročných pracovních podmínkách. Pokud hledáte nástroje, které vám usnadní práci a zvýší produktivitu, RUNPOTEC by měl být vaší volbou. 

Foto: EST

Ucelený sortiment RUNPOTEC

Protahování kabelů

Produkty umožňují rychlé a bezpečné protahování kabelů a drátů skrz obtížně dostupná místa.Mezi bestsellery patří protahovací pero s digitálním počítadlem odvíjení GF33násobně kroucené protahovací pero RUNPO 5 nebo mechanická protahovací pistole RT2008.

Odvíjení kabelů

Profesionální odvíječky kabelů pro maximální efektivitu práce a minimální námahu při obsluze. Nabízíme široké spektrum provedení a nosností odvíječek až do nosnosti 4500 kg!Mezi bestsellery patří profesionální navíječ a odvíječ kabelových bubnů a smotků X BOARDodvíjecí kolejnice AS 900 a také silák pro odvíjení kabelových cívek do hmotnosti 4500 kg, RUNPOLIFTER 4500.

Tažení kabelů

Tam, kde je potřeba velká tažná síla pro vodorovné tažení jednoho nebo několika těžkých kabelů, tam, kde by bylo potřeba deseti osob na tažení kabelu, stačí teď jen jedna osoba a extra silný naviják CW 800 E! V kombinaci s kabelovými kladkami a příslušenstvím máte v rukou silný nástroj pro efektivní a snadnou pokládku kabelů.

Měření kabelů

RUNPOTEC má světový unikát: digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35 s možností kalibrace, kterým lze přesně měřit délku kabelů, ale i samostatných žil, lan, trubek nebo hadic o průměru 2–32 mm. Má krytí IP 44 (ochrana proti stříkající vodě a prachu) a je extrémě odolný proti nárazu. Je skvělý pro elektroinstalace na stavbách nebo kabelové sklady, například pro záznamy kabelových délek!

Inspekce (nejen) kabelů

RUNPOTEC má ve svém sortimentu i skvělého pomocníka, inspekční kameru RunpocamRC2, pro kontrolu těžko přístupných míst, jako jsou potrubí, rozvody vzduchotechniky, šachty, podlahové kanály, podhledy, duté stěny apod. Kamerová hlava nyní s 6 LED pro efektivní nasvícení kontrolovaného místa a také vyšším rozlišením pro záznam v HD rozlišení. Dodáváme včetně kufru a velkého množství příslušenství – nemusíte tedy už nic dokupovat!

Příslušenství pro práci s kabely

Samostatná kategorie produktů, bez kterých by odvíjení, protahování nebo tažení kabelů nemělo ten správný efekt: protahovací kabelové samosvorné punčošky, gely a lubrikanty, kufry, čepy, spojky, kladky apod.

Foto: EST

Výhodné sady

RUNPOTEC nabízí výhodné sady nástrojů pro odvíjení a tažení kabelů, ale také výhodné sady s inspekční kamerou, které můžete zakoupit na e-shopu výhradního dodavatele www.est-shop.cz

Výhradní zastoupení značky RUNPOTEC v ČR

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář