Protahovací pera RUNPOTEC na robustních nerezových stojanech s dvojitým odvíjecím systémem

Datum 24.02.2022

V sortimentu rakouské značky RUNPOTEC najdete ucelenou nabídku patentovanýchprotahovacích per ze skelného vlákna od průměru 4,5 mm do průměru 15 mm na robustních nerezových stojanech s postranní odvíjecí brzdou a také dvojitým odvíjecím systémem (rychlé odvíjení nebo automatická odvíjecí brzda). Tyto produkty najdou uplatnění především ve firmách v oboru dopravního a inženýrského stavitelství, ve firmách zabývajících se pokládkou kabelů či pro firmy v oboru energetiky.

Automatická odvíjecí brzda

Nejmenší provedení protahovacích per o průměrech 4,5 a 6 mm pro trubky 32–100 mm jsou dodávány včetně nepojízdného nerezového stojanu, a to ve verzi Standard nebo Profi a v délkách od 30 do 80 m. Oproti verzi Standard nabízí verze Profi vysouvací nohy a v boxu uloženou sadu příslušenství (čepy, spojku, karabinku, lepidlo, kladku a náhradní špičku RunpoGleiter® s předním závitem). Pero je na jedné straně zakončeno čepem a na druhé otáčivou patentovanou špičkou RunpoGleiter®. Vše se závitem RUNPOTEC RTG ∅ 6 mm.

Kladky pro rychlé odvíjení

Protahovací pera s většími průměry, tedy 7,5 mm, 9 mm, 11 mm a 15 mm pro průměry trubek 54–450 mm se dodávají v délkách až 400 m na pojízdných nerezových stojanech, vybavených kolečky pro snadnou a pohodlnou přepravu. Navíc je součástí stojanu i mechanické 5místné počítadlo metrů s rozlišením na 10 cm. Pera jsou na jedné straně zakončena čepem a na druhé straně nerezovou karabinou se závitem RUNPOTEC RTG ∅ 12 mm.

Mechanické 5místné počítadlo

Vhodnou pomůckou k protahovacím perům je 13dílná sada protahovacích sond Runposticks. Lze je našroubovat na pera ze skelného vlákna jako pružné vodicí sondy k snadnému překonání oblouků s malým poloměrem. Navíc lze na špičku sondy našroubovat příslušenství, jako je kulička, kladka nebo otáčivá špička RunpoGleiter®.

Díky pružné sondě se podařilo vyřešit problematickou situaci (oblouk s příliš malým poloměrem)

Dalšími skvělými doplňky jsou také samosvorné kabelové punčošky, která jsou vyrobeny z dvojitého nerezového opletení. Opletení je orientováno diagonálně, takže když zatáhnete za konec punčošky, opletení se mírně prodlouží na úkor průměru, který se zmenší, a punčoška kabel pevně sevře. Koncovka punčošky je vždy volně otáčivá a umožňuje tak kabelu, aby si volně našel cestu.

RUNPOTEC nabízí nepřeberné množství příslušenství jako jsou spojky, čepy, kladky, karabiny, pružiny s kuličkou, oka, ale i lepidla na opravu protahovacích per nebo lubrikanty pro snížení třecího odporu.

Výhodné sady

Protahovací pera ze skelného vlákna o průměru 4,5 mm ve verzi Profi nyní nabízíme také ve výhodné sadě s protahovacím perem Runpo 5 – obj. č. 11120 nebo s inspekční kamerou Runpocam RC2 – obj. č. 11140.

Obj. č. 11120
Obj. č. 11140

Kde produkty zakoupíte?

Všechny uvedené produkty značky RUNPOTEC, jakož i dalších značek najdete na našem e-shopu www.est-shop.cz. Při částce nad 1999 Kč je doprava v ČR zdarma. Případně koupíte v sítích velkoobchodů elektromateriálem.

Výhradní zastoupení značky RUNPOTEC v ČR

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář