5 vánočních tipů: nadělte vychytávky značky RUNPOTEC!

Datum 11.12.2023

Foto: EST

Vánoční období je tady a s ním přichází čas dárků pro naše blízké. Hledáte originální a praktické dárky pro technické nadšence, profesionály v oboru nebo si sami chcete udělat radost? Produkty RUNPOTEC jsou skvělou volbou! I Ježíšek ví, že produkty RUNPOTEC vynikají vysokou kvalitou a inovativním řešením a že by neměly pod stromečkem chybět. Pokud objednáte nejpozději do 19. 12. online kartou na našem e-shopu, stihneme balíček doručit.

Runposticks

Tyhle pruty vám bude závidět i rybář, i když na ně žádnou rybu nechytíte. Vlastně jo – v sadě s pruty dostanete i silný magnet. A ten dokáže chytit jedinou rybičku – tu kovovou s nožem. Pamatujete? Každopádně tyhle pruty jsou skvělým doplňkem každého elektrikáře. Protáhnete jimi kabely v pohledech, dutých stěnách nebo trubkách jedna báseň.

X Board

Na první pohled vypadá jako rotační disk pro cvičení, ale s ním do fitka raději nechoďte! Tenhle šikovný nástroj je spíš pro technický maraton – odvíjí kabely tak hladce a rychle, že by i fitness borec záviděl jeho rotaci! X Board – náš hrdina v práci s kabely je ve dvou provedeních – XB 300 pro odvíjení do hmotnosti 300 kg a XB 800 pro odvíjení cívek a svazků do hmotnosti 800 kg.

GF3 s digitálním počítadlem

Protahovací pero GF3 ze skelného vlákna se v pouzdru neschovává pro nic za nic. Je totiž tak dobré, že by bylo škoda ho mít jen tak někde pohozené. Pouzdro nejenže ho skvěle chrání před poškozením, ale na jeho přední straně je také praktická palubovka: digitální displej s počítadlem odvíjení a také schránka s balíčkem první pomoci: 18 kusů příslušenství od protahovací špičky, přes různé spojky a oka až po praktický gumový úchop.

Foto: EST

Kabelové punčošky

Ano, víme z médií, že i někteří muži se rádi oblékají do ženských šatů. Pro pořádné chlapy tu máme velký výběr samosvěrných punčošek z nerezi, které se na tělo ale vážně neoblékají! Ty jsou k práci, kterou zvládnou na jedničku a jen tak nějaké očko je nerozhodí. Pomůžou vám bez problémů protáhnout těžké kabely problematickými místy.

Runpofix

Jestli hledáte tip pro ajťáka, který často protahuje kabely s konektory, tak Runpofix bude jeho oblíbený parťák do brašny. Runpofix je nerezová protahovací smyčka opatřená silikonovou krytkou. Ta ochrání konektor před poškozením při protahování stěnou nebo chráničkou. A pokud mu k ní pořídíte i skvělé protahovací pero Runpo 1, jeho srdce i vaše peněženka radostí poskočí!

Celý sortiment RUNPOTEC a další vychytávky zakoupíte v našem e-shopu est-shop.cz.

Výhradní zastoupení značky RUNPOTEC v ČR

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany, T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář