Profesionální odvíječky kabelů a svazků RUNPOTEC X BOARD

Datum 10.08.2022

X-BOARD XB 500. Foto: EST

V sortimentu rakouské značky RUNPOTEC najdete profesionální nástroje a pomůcky, které maximálně zefektivní práci a zklidní nervy každého elektromontéra a elektrikáře. Ať se jedná o protahování, tažení nebo odvíjení kabelů, vždy má pořádná esa v rukávu! Jedním z nich je bestseller mezi odvíječkami – kompaktní X BOARD XB 300 a XB 500.

XB 500 s nosností až 800 kg

Univerzální profesionální navíječ a odvíječ X BOARD XB 500 je určen pro všechny druhy kabelů a trubek (žilové vodiče, kabelové svazky, kabelové bubny, chráničky, lana aj.). Umožňuje nerušenou a efektivní práci s kabely bez zamotání. X-BOARD XB 500 je zatížitelný až do 800 kg a je vhodný skoro pro každý typ bubnu. Je zvláště vhodný pro poškozené kabelové bubny! Neklouzající a bezpečné stání zajišťuje 8 pogumovaných nožiček, které navíc slouží jako ochrana povrchu již hotových podlah. Výškově nastavitelné víko je dokonale zkonstruováno tak, aby volné kabely, kabelové svazky nebo trubky byly zabezpečeny proti nekontrolovanému odvíjení. Navíc umožňuje odvíjení dvou svazků najednou.

XB 300 s nosností až 300 kg

Odvíječ XB 300 je určen pro všechny malé až střední kabelové bubny. XB 300 se vyznačuje svou malou, lehkou a plochou konstrukcí, a přesto je zatížitelný až do 300 kg! Stejně jako XB 500 je rovněž vhodný pro poškozené kabelové bubny. XB 300 má 5 pogumovaných nožiček pro stabilní a bezpečné odvíjení. Díky odnímatelnému trnu lze použít pro kabelové bubny s různými velikostmi otvorů. Skvělým doplňkem pro XB 300 je multifunkční trn, který rozšiřuje jeho možnosti použití.

X BOARD je vhodný pro poškozené kabelové bubny. Foto: EST

Multifunkční trn

Je určen speciálně pro odvíječku X BOARD XB 300 (kompatibilní i s XB 500). Nasazením na nerezový středový trn a následným vyklopením 4 postranních třmenů lze odvíjet i volné kabelové svazky nebo jednotlivé vodiče. Multifunkční trn lze složit do velmi kompaktních rozměrů. Po vysunutí středového sloupku dosáhnete maximální výšky 294 mm. Multifunkční trn můžete zakoupit samostatně nebo jako sadu s odvíječkou.

Multifunkční trn. Foto: EST

Výhodné sady X BOARD

V našem e-shopu můžete zakoupit výhodné sady pro práci s odvíječkami X BOARD: s multifunkčním trnem vč. praktického stohovatelného kufru, s unikátním digitálním měřičem délek kabelů RM 35 (rovněž v praktickém stohovatelném kufru) nebo v sadě s protahovacím perem RUNPO 5 s unikátní patentovanou špičkou Runpogleiter.

Více informací a e-shop

Informace o dalších produktech RUNPOTEC najdete na stránkách www.runpotec.cz nebo v našem e-shopu. Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost:

Elektro-System-Technik s.r.o.
Pod Pekárnami 338/12, Praha 9
Tel.: +420 266 090 711
E-mail: obchod@est-praha.cz
www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář