Inteligentní konstrukce skříně pro snadný servis

Datum 12.08.2016

B&R představuje nový operátorský panel pro automobilový  průmysl

Společnost B&R vyvinula nový ovládací terminál, který je „šitý na míru“ údržbářům a servisním  technikům linek ve  výrobě automobilů. Umožňuje rychlý a snadný přístup pro servis displeje, průmyslového počítače i ovládacích  tlačítek. Díky tomu lze i bez odstavení linky  jednoduše vyměnit jednotlivé komponenty nebo ve velmi krátkém čase například nahradit průmyslový počítač v  panelu výkonnějším.

Výměna jednotek nezávisle na sobě

Nový ovládací přístroj se skládá ze dvou nez.vislých modulů: jednotky displeje a jednotky tlačítek. Pro přístup k obrazovce nebo k počítači stačí uvolnit 4 rychlouzávěry zadního krytu a údržbář se dostane ke konektorům kabelů displeje i počítače. Stejně snadno je přístupná i jednotka tlačítek. Jednotky displeje a tlačítek mají oddělená napájení, takže při výměně displeje zůstane bezpečnostní obvod sepnutý.

Kompaktní a flexibilní konstrukce

Jednotky displeje a tlačítek jsou integrovány do štíhlé profilové skříně a lze je na úrovni obsluhy přizpůsobit příslušnému továrnímu standardu. Vnější rozměry přístroje s úhlopříčkou displeje 15″ činí 442 x 511 x 86 mm. Přírubu pro montáž lze volitelně upevnit nahoře nebo dole, což umožňuje 2 způsoby montáže: zavěšení na rameno nebo montáž na stojan. Změna umístění příruby je možná i přímo na místě při instalaci.

 

Popisek k obrázku: Operátorský panel B&R se snadnou údržbou. Zadní kryty se čtyřmi rychlouzávěry zajišťují rychlý a snadný přístup k displeji i tlačítkům.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář