Tlačítka pro nouzové vypnutí a reset s přípojením M12

Datum 13.04.2016

Nová tlačítka nouzového vypnutí a resetovací tlačítka od společnosti Murrelektronik můžete nyní velmi snadno integrovat do vašich elektronických instalací prostřednictvím konfekcionovaných standardních kabelů M12. Jde o řešení, které šetří čas a vyhnete se tak riziku chybného zapojení. Díky jednoduchému připojení systémem „Plug & Play“ jsou tyto kruhové konektory vhodné pro širokou škálu strojů a systémů.

Přístroje jsou vhodné pro použití v široké škále aplikací: od těch nejjednodušších řešení se základními funkcemi po vysoce sofistikované aplikace. Jsou žádané především v oblastech, kde se umísťují jednotlivé ovládací a signalizační prvky na decentralizovaných pozicích, například na bezpečnostních plotech nebo na výrobních pracovištích.

Varianty s velmi kompaktní konstrukční šířkou 42 mm se perfektně hodí pro připojení na standardní hliníkové profily. 72 mm modely jsou k dispozici volitelně také s osvětlovacím prstencem a ve variantách s ochranným límcem zabraňujícím náhodnému spuštění.

Rychlá instalace ve třech krocích
1.    Našroubujte kovovou svorku
2.    Zaklapněte pouzdro
3.    Připojte konektor M12.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář