Pavouk 3 – Nová generace programu pro dimenzování a výpočty sítí NN

Datum 04.01.2019

Programový systém PAVOUK je graficky orientovaný návrhový systém pro dimenzování NN sítí osazených jisticími přístroji Eaton. Pro paprskové i zauzlené sítě provádí výpočet úbytků napětí, rozložení zátěže a zkratových proudů a následně kontrolu vhodnosti použitých kabelů a jisticích přístrojů. Výpočtové postupy vycházejí ČSN.

Jedná se o samostatný program vyžadující pouze operační systém Windows. Program je určen především pro projektanty a výpočtáře.

Podrobné informace, instalaci a licenční údaje si, prosím, vyžádejte na následující emailové adrese podporacz@eaton.com nebo telefonicky na 267 990 440

Verze 3 je nová generace programu. Obsahuje nové grafické a výpočetní jádro i uživatelské rozhraní. Funkce obsazené v předchozí verzi byly zachovány a jsou doplněny novými funkcemi. Výpočetní postupy byly aktualizovány v souladu s aktuálně platnými normami.

Přehled možností programu

  • práce s TN, IT a TT sítěmi až do 1000 V,
  • návrh paprskových i zauzlených sítí,
  • návrh sítí s jedním nebo více zdroji (síť, transformátor, generátor),
  • volitelné užití součinitelů současnosti (ks) a využití (kz),
  • možnost simulace různých provozních stavů sítě odpojováním zátěží a zdrojů,
  • možnost simulace provozních stavů spínacích přístrojů,
  • databáze přístrojů a komponent s přehlednou stromovou strukturou,
  • všechny výpočty odpovídají platným ČSN,
  • vyhodnocení selektivity jisticích přístrojů,
  • tisk výstupních sestav a zpráv.
Více informací naleznete na stránkách  www.eaton.cz a www.eaton.eu.
O skupině EATON Corporation
Elektrotechnický sektor společnosti Eaton je globálním lídrem v distribuci energie a ochraně elektrických obvodů; ochraně pomocných záložních zdrojů; v řízení a automatizaci; osvětlení a bezpečnosti; strukturálních řešeních a zařízeních pro elektrické sítě; řešeních pro drsná či nebezpečná prostředí a v inženýrských službách. Díky svým komplexním řešením je společnost Eaton připravena přijmout i ty nejdůležitější výzvy v oblasti řízení elektrické energie.
Eaton je společností zabývající se řízením energie, která svým zákazníkům poskytuje úsporná řešení pomáhající řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Obrat společnosti dosáhl v roce 2015 hodnoty 20,9 miliard USD. Má přibližně 97 000 zaměstnanců a prodává své výrobky zákazníkům ve více než 175 zemích světa. Více informací naleznete na stránkách Více informací získáte na stránkách www.eaton.eu.

 

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář