Dvojnásobná efektivita: Zásuvka do skříňového rozvaděče se zdvojenými přípojkami

Datum 15.12.2020

Vlastnosti v kostce

Zdvojené přípojky umožňují propojování, zjednodušují rozšiřování napájecích obvodů v rozvaděčích a minimalizují náklady na skladování
Možnost připojení vodičů všech druhů do 2,5 mm² (14 AWG) pomocí připojovací techniky Push-in CAGE CLAMP®
Jasné přiřazení potenciálů díky barevně odlišenými připojovacím otvorům
Snadná kontrola napětí pomocí zelené stavové LED diody
Flexibilní možnosti montáže na DIN lištu a hladké povrchy pomocí západky a otvorů pro šrouby

Rychlá instalace

Zásuvky do skříňového rozvaděče WAGO pro zástrčky s ochranným kontaktem a eurozástrčky výrazně zjednodušují aplikace ve skříňových rozvaděčích. Úhlové zdvojené přípojky s technikou Push-in CAGE CLAMP® zajišťují snadné a rychlé připojení vodičů ze směru pohledu. Barevně označené připojovací body zaručují jasné přiřazení potenciálů. Tím minimalizují riziko chyb při zapojování.

Větší flexibilita

Zdvojené přípojky umožňují propojit víc zásuvek. Dvojité zásuvky díky tomu patří minulosti, protože obvody lze snadno rozšiřovat. To zmenšuje nároky na skladovací prostor a zvyšuje flexibilitu při návrhu skříňových rozvaděčů.

Zajistěte si bezproblémovou instalaci zásuvek a rychlou a bezpečnou dostupnost síťového napětí potřebného k dobíjení akumulátorů, připojení svítidel nebo napájení notebooků či tiskáren. Zásuvky jsou k dispozici ve třech barevných variantách, které umožňují jednoduše rozlišit běžné obvody (šedá), obvody UPS (červená) a trvale napájené obvody (žlutá).

Maximální flexibilita je zaručena i během montáže. Zásuvky jsou vybavené západkou pro upevnění na DIN lištu i otvory pro upevnění k DIN liště nebo hladkému povrchu pomocí šroubů.

Wago
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář