Nová pobočka firem ELKOV elektro a VARNET v Praze

Datum 16.02.2021

ELKOV elektro včera 15. 2. 2021 otevřel novou pobočku v Praze. Nově postavená hala se skladovou plochou přes 6 000 m2 na ulici K Bílému vrchu 3140/20 nahradí stávající provozovnu na ulici Náchodská.

V nových prostorách zákazníci najdou vše potřebné pro elektroinstalaci, od kabelů a vodičů přes jističe, pojistky, domovní přístroje, rozvaděče, hromosvody, jištění, úložný materiál až po nabídku svítidel a zdrojů – skladem máme téměř 20 000 položek.

Nabídka nové prodejny Elkovu v Praze 4 je obrovská. Kromě ní tam také najdete tištěnou edici Volty.cz, ostatně jako ve všech 29 pobočkách Elkovu. Foto: Archív Elkov

Své místo má na nové adrese i specializovaná prodejna a půjčovna nářadí – ruční i elektrické nářadí od hobby produktů až po vysoce profesionální nářadí určené pro všechna řemesla a také měřicí přístroje a specializované pracovní pomůcky od renomovaných výrobců – např. WIHA, DEWALT, MILWAUKEE atd.

Do nové haly je umístěna i výstavka průmyslových a interiérových svítidel a do měsíce bude vybudována největší výstavka vypínačů a zásuvek v Praze. Foto: Archív Elkov

K dispozici je také parkování pro 60 aut a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Spolu s ELKOV elektro sdílí novou halu i společnost VARNET (dceřiná společnost ELKOV elektro), která nabízí kompletní sortiment slaboproudých technologií pro zabezpečení a správu budov. Poskytuje produkty značek PARADOX, JABLOTRON, HIKVISION, DAHUA a další. Zkušení obchodníci společnosti VARNET zákazníkům poskytnou kvalifikovanou technickou a projektovou podporu a pomohou s výběrem vhodné technologie v připravovaném showroomu o velikosti více než 350 m2.

Zatímco ELKOV elektro má v Praze aktuálně tři pobočky (Praha 4, Praha 13 a Praha 9), pro VARNET bude nově otevřená pobočka v Praze Horních Počernicích druhým prodejním místem v hlavním městě.

Všechny pobočky splečnosti Elkov Elektro jsou zde.

Ing. Eva Sedláčková
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář