ELKOV energy: snadná a výhodná cesta za úsporou nejen energií

Datum 13.11.2023

Foto: ELKOV energy

ELKOV energy, divize společnosti ELKOV elektro s více než třicetiletou působností na trhu, se v poslední době stala klíčovým hráčem na poli fotovoltaických technologií a elektromobility. Specializuje se na velkoobchodní prodej fotovoltaických panelů a sestav, baterií, hybridních a síťových střídačů, ale i potřebných konstrukcí. 

ELKOV energy poskytuje svým zákazníkům vše, na co jsou zvyklí. To zahrnuje rozsáhlé skladové zásoby, bezproblémovou dostupnost a značnou odbornost.

„Naším cílem je poskytovat nejenom prvotřídní produkty, ale i zajišťovat vysokou technickou podporu a odborné poradenství tak, aby naši zákazníci mohli plně využít potenciálu solární energetiky. Chceme pro ně být spolehlivým partnerem a přispět tak k udržitelné budoucnosti,“ říká Michal Fousek, nákupčí divize ELKOV energy.

Co to přesně znamená? ELKOV energy pro své zákazníky zajistí fotovoltaické panely a konstrukce pro jejich uchycení, potřebnou kabeláž, konektory, komponenty pro DC a AC rozvaděče, měniče, baterie a další potřebné zařízení a příslušenství. Prostě vše, co je nutné k zapojení fotovoltaického systému. Kromě zmíněných komponentů poradí i s výběrem a dodáním AC a DC dobíjecích stanic pro elektromobily.

Vše ale není jen o šíři produktového portfolia, snažíme se našim zákazníků zajistit i potřebnou produktovou a technickou podporu, školení a nově zavádíme do našich služeb i výjezdy na dané místo a zprovoznění instalace,“ dodává Fousek. 

Klíčovým prvkem v rychle rostoucím prostředí fotovoltaických systémů jsou kvalitní dodavatelé.

Základním parametrem dodavatele je jeho produktové portfolio, které by mělo zapadnout do našich představ, dále kvalita samotného produktu, technická podpora a v neposlední řadě i cena,“ popisuje Fousek jejich výběr. „Naše snaha o inovace, kvalitu a odbornost nás činí důležitým partnerem jak pro naše zákazníky, tak i dodavatele, se kterými sdílíme stejné hodnoty založené na udržitelnosti a zelené energetice“, doplňuje.

Stažení katalogu zde.

Z toho důvodu navazuje ELKOV energy spolupráci se špičkami ve svém oboru v podobě prestižní oficiální distribuce pro český trh. Ať už se jedná o společnost Sofar, předního poskytovatele řešení pro výrobu a ukládání energie nebo o světoznámou společnost Risen Energy, která je jedním z průkopníků solárního průmyslu, a která se soustředí na výzkum a vývoj vysoce výkonných modulů.

Nadstandardní vztahy s dodavateli a široké produktové portfolio ELKOV energy dává vzniknout zajímavým nabídkám pro zákazníky. Velmi populární jsou aktuálně akční sety hybridního měniče a baterií Sofar. Zajímavé jsou i speciálně vybrané sety na ohřev TUV, na které stát za určitých podmínek přispívá formou dotačních programů.

S rozvojem celého trhu, pokračující státní podporou a vstupem nových subjektů probíhají i na poli fotovoltaiky výrazné změny, ze kterých zákazník může profitovat. Stačí k tomu málo. Vsadit na osvědčenou kartu značky ELKOV energy.

ELKOV energy

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář