Akumulátorové nářadí pro průmysl a řemesla

Datum 23.03.2022

Foto: Conrad

Ať už se zabýváte výrobou automobilů, výstavbou investičních celků nebo pracujete v dřevozpracujícím průmyslu: Aby procesy probíhaly hladce a efektivně, nesmějí se stroje nikdy zastavit. Každý specifický pracovní krok přitom ve výrobním řetězci vyžaduje vhodné nářadí, tak aby mohla výroba probíhat efektivně. Také pro řemeslníky hraje správné nářadí použité ve správném okamžiku rozhodující roli, ať už jde o instalaci vedení elektřiny, plynu, vody nebo klimatizačních zařízení. Conrad Sourcing Platform vám proto nabízí jak široký, tak i úzce specializovaný sortiment produktů, které splní veškeré vaše požadavky. 

Jeden akumulátor pro všechna zařízení – dokonce i od různých výrobců

„Nejvyšší možnou flexibilitu umožňuje u mnohých výrobců skutečnost, že lze u všech zařízení v rámci jedné kategorie napětí použít stejný akumulátor,“ vysvětluje Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supply Strategy ve společnosti Conrad Electronic. Společnost Metabo tento princip posunula ještě o krok dále: Cordless Alliance System (CAS) znamená sjednocení několika předních značek elektronářadí. Díky možnosti opětovného využití dostupných akumulátorů tento systém boduje zejména v oblasti hospodárnosti: Aktuálně je možné kombinovat nabíječky a akumulátorové bloky 23 výrobců a využít je pro více než 230 zařízení.

18voltová zařízení předních výrobců 

Zejména výkonné 18voltové akumulátorové systémy umožňují, aby byla zařízení připravené k použití kdykoliv a kdekoliv. Například všestranné akumulátorové nářadí Multimaster AMM 500 Plus Top od firmy Fein je pravý všeuměl. Pro řezání dřeva a kovu nebo broušení je určené multifunkční nářadí s přibližně stovkou dílů příslušenství, které již v základní sestavě zahrnuje celou řadu pilových listů a brusných nástrojů, špachtlí a pilníků. Další praktická vychytávka: Stav nabití lze odečíst přímo na akumulátoru. Výkonná akumulátorová nožová pilka GST 18 V-LI S od firmy Bosch umožňuje díky svému úzkému tvaru optimální kontrolu dokonce i u řezů zespodu a díky výšce zdvihu 23 mm usnadňuje profesionální zpracování řezů v dřevěném masivu, v dřevotřískových deskách a kompozitních materiálech. Také výrobek SB 18 L značky Metabo je silná a kompaktní vrtačka s příklepem krátké konstrukce, která je dodávána v praktickém plastovém kufříku s bohatým příslušenstvím pro vrtání a šroubování. 

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář